Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ys bence bunlar Diego ribas ile Diego costayi karıştırıyor Diego costaya burun kivirdilar Diego ribasi dünyanın en iyi futbolcusu demeye çalıştılar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu akşam tam komediydi diegoyu sneıjderle kıyasladılar pato gibi genç yaşta brezilyaya gitmek zorunda kalan oyuncuyu yıldız yaptılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam kadar şerefsizi yok biz sneijder drogba yı alınca umuta emre çolak a nolacak diye zırvalamıştı. Konu fb olunca yorumlara bak. Ulen salihe haksızlık olmuyor mu. Tam şerefsiz satılmış

Alkol yoksa gelebilir ama önce bir üfletiriz tabi

Geçenlerde burada bir arkadaş , ''Enes Kanter, dine dönmüş, bakın ne güzel tweetler atıyor onu milli takıma alalım diye konu açmıştı :asd:

Drogba gittikten sonra q7 bir hava getirebilir

+ sneijder ile süper ikili olabilirler (eger q7 bencillik yapmazsa)

Q7--sneijder--bruma

Burak bile oynasa forvette gikimi cikarmam :D

Bu adam kadar şerefsizi yok biz sneijder drogba yı alınca umuta emre çolak a nolacak diye zırvalamıştı. Konu fb olunca yorumlara bak. Ulen salihe haksızlık olmuyor mu. Tam şerefsiz satılmış

sence bunun nedeni ne renktaş sadece ahmet çakardan bahsetmiyorum.gsliler hariç tüm türkiye sanki gsye düşman oldu son 2 yıldır.tabiki şampiyonluklarında etkisi vardır ama bunun nedeni sanki şike davası gibi geliyor bana şike davasını bizden biliyorlar ve fbjk birleşti kardeş takım oldular.şu an beyaz tv de gs hakkında yıldız oyuncu transferi konuşulsa hemen ''ne gerek var,yaşlı '' vb laflar ama bjk dandik bir oyuncu ile ilgilense hemen süper oyuncu oluyor.gsnin çok güçlenmesi ve daha da ilerleme yolunda olması bunda etken bence

Sinan Engin: Melo şeytan, hakemleri kandırıyor...5-6 kırmızı görmeliydi..

Drogba gittikten sonra q7 bir hava getirebilir

+ sneijder ile süper ikili olabilirler (eger q7 bencillik yapmazsa)

Q7--sneijder--bruma

Burak bile oynasa forvette gikimi cikarmam :D

Bjk niye gönderdi hala bilmem yani öyle terbiyesizliğini hatırlamıyorum, muhtemelen menemen'e yokum dediği için taraftara böyle iftiralar attılar , içki söz konusuysa Ömer Hayyam mantığıyla Fernandes'in içtiği helal mi oluyor diye sorarlar adama . Q7 harbiden sağlam topçu hatta Cristiano'dan yetenekli diyenler çoğunluktaydı o en iyi sezonlarında ama şu an ne alemde pek bilemiyorum sadece kelepire düşerse isterim, riskli transfer işte daha garanti kişilere yönelmeliyiz. Bruma fit olsun , Şino'yu soldan kurtaralım , daha Atl Madrid yıllarından beri hastasıyım forvete TORREEEEEES tamamdır :)

Panda: Melo şeytaaaaaaann Melo kandırıyooooooo. :D :D

beyler lütfen sevgili sinan engine panda demeyelim kendisi daha çok batmandeki penguini andırıyor

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt