Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoları izlemedim programıda basında bi bakıp kapattım. Sonuçda amacını biliyorum varacakları nokta belli.

Şu kadarını söyleyeyim ben hayatımda bu kadar şerefsizlik görmedim afedersiniz.

Ordaki adamlar dan birisi akrabam olsa suratına tükürürüm

Ayıp ayıp.

Bir insanın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ve böyle aleni şekilde milyonlara canlı yayında servis edilmesi Anayasada da suçdur.

Kişinin özel hayatının gizliliği diye birşey var. Bu görüntüler polisde devlette olsun Onların bile yayınlamaya hakkı yok cezası var.

Oradaki insanların da hayatında belkide kimbilir ne pislikleri vardır .

Bu zamana kadar kaç kadınla berbaer oldular kimbilir.

Kendilerinin de kasetleri böyle düşse piyasaya ne tepki verirlerdi acaba...

Buradan kusura bakmayında kimse Ersuna da ahlak dersi vermesin.

Herkese bir kamera taksak herkezde ömrünün bir yerinde çıkabilir böyle durumlar.

Kimisi aşırıya kaçar kimisi kaçmaz.

Yaptıkları doğru demiyorum

Taşlanması gereken biri varsa oda bunları yayınlayan insanlar diyorum...

Ciddi söylüyorum böyle insanların özel hayatını deşifre edenlere para cezasına çevrilmeden direk hapis cezası verilmeli.

İnsan hayatına saygıyı öğreneriler böylece...

Açık söylüyorum bu görüntüleri izlediğimde aklıma direk komplo geldi.

Aziz yıldırım ile ersun yanalın arası zaten iyi değildi. Sampiyonlugun geleceği anlaşıldıkdan sonra hocayıda kovamazsın bir sebep gerekir.

Birisi planlayıp kurgulayıp bu kadınıda Ersuna sırdaşması için parayla tutmuş bile olabilir .

Aklıma gelmedi değil.

Şimdi ne oldu Aziz yıldırım kahraman Ersun yanal Vatan haini..

Beyaz tv sahibinden çaycısına kadar satılmış soytarıların çalıştığı kanaldır. Ne bok olduklarını herkes biliyor. 17 araliktan sonra montaj montaj diye bi tarafınızı yırtıyordunuz. Şimdi milletin yatak odasını çarsaf çarsaf yayınlıyorsunuz. Hem tayyibin hem azizin köpeği, Allah kitap ağızlarından düsmeyen (!) adı beyaz kendi b.k çukuru kanal

Tapatalk

telegol gibi gündem değiştiren söylenmeyenleri söyleyen bir programı pasifize ettiler ve ekibin dağılmasına sebebiyet verdiler yerinede bu saçma sapan yancı statükocu maşa herifleri ekranlara servis ettiler bunların hepsi planlıydı başarılıda oldular artık meydan iyice bunlara kaldı istedikleri gibi medyayı yönlendirmeye devam edicekler hepinize lanet olsun...

Aziz Yildirim´in iki tane gayri resmi avukatinin oldugu bir Program izlenmez, o yüzden Ümit Özat´in dönekliginden beri izlemiyorum o programi dogru düzgün. Simdi de su yeni biatci herifi bulmuslar. Rasim´de artik eskisi gibi Fenerbahce´ye sallayamiyor, kendini frenledigi cok belli. Hele Hele o 17 araliktan sonra, tamamen pasifize olmustur Rasim.

zaten olay cok celiskili, güya antreman yaptirmiyormus filan yada iptal edip kari kiza göre planlama yapmiyormus, ama ses kaydinda ise antremna oyuncularin zamanda gelmedikleri icin küfür ediyor...

Sinan Ersun hakkında neler söyledi. Programı izlemediğim için bilmiyorum.

Ama yarın öbür gün bir yerde söylerse siz ona bu fotoyu gösterin:

BvWjFsVIIAAZKPa.jpg

karakteri bozuklar, aysalın laflarından kavga ortamı yaratmaya çalışıyorlar, yarın 1-2 kişi ölse de haber yapsak derdindeler, Allah böyle tiplerin tez zamanda belasını versin..

ÜNal aysal zaten başta güzel şeyler söylemiş. mahmut uslunun dedigine gider yapmiş. sinan engin denen mal hala ünal aysal güzel şeyler söylese fenerbahçe yönetimi böyle şeyler söylermi diyor.:D

İyi ya yuklensinler, bizim yönetim sulalem raad durumundan çıkar belki bunlar kulaklarına gidince.

"Ismail Kartal, Prandelli dan daha büyük hoca"

:asd:

Ertem de yine sadece ROK'a "sus" diyebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt