Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şike aklama operasyonu açıkça ortaya konuyor.Çıkarmışlar Olgun Peker i birde hiçbirşey aynı kalmıyacak diyolar.Suçluya suçlumusun diye sorarlarsa suçsuzum der.Belgelerle konuşuyormuş 3-5 kağıt almışlar belge diye konuşuyorlar.

Bu kim? Kim buna neden operasyon yapsın? Tayyip kendini ve oğlunu aklamak için saçma sapan sıradan suçluları aklama çabasında.

Seda sayan katil olayı vol 2

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adamlar şikeyi aklama operasyonunu göstere göstere dalga geçer gibi yapıyorlar artık :D Gülüyorum artık sadece gülebiliyorum :red:

Ertem 2011 yazına kadar alkoliktin. Noldu şimdi hükümete dayadın sırtını hacı kesildin ufaktan.

Hay bin şerro ya

ertem şenere bu açıklamaları yapan kim ?? engin sabri değil diyor

yiğit ? :D

ertem manu 5 yemiş kadro dışı kalanlarla bi röportaj yap bakalım yemek su veriyolarmıymış @_ertemsener

1 saatir programi dinliyorum caner ercetin ve kopegini ve sanaatcligni yerden yere vuruyorlar ahmet ve rasim neymis yonetim toplansitine gitmiyormus maclara gitmiyormus sonra rasim dediki Gezi protestosuna gittin kadar Galatasaray toplantilarina gitmiyor anlasildi bunun derdi ne oldugu..

Ahmet çakar candan erçetin sanatçı değil dedimi?

Abdulkerim devre arasinda burak'I satsinlar yerine gekas'i alsinlar diyor . yuzde 200 katiliyorum

1 saatir programi dinliyorum caner ercetin ve kopegini ve sanaatcligni yerden yere vuruyorlar ahmet ve rasim neymis yonetim toplansitine gitmiyormus maclara gitmiyormus sonra rasim dediki Gezi protestosuna gittin kadar Galatasaray toplantilarina gitmiyor anlasildi bunun derdi ne oldugu..
Ahmet çakar candan erçetin sanatçı değil dedimi?
Ünal Aysal yönetiminin üzerine neden bu kadar gittikleri en başından beri belliydi zaten malumun ilanı olmuş :D Ünal Aysal'ı değil ama mevcut yönetimi bende yeterli görmüyorum, yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum lakin yetersizlikten dolayı değil rüşvetçi ve şikeci medyası istedi diye seçime gidildi. İşte bu kanıma dokunuyor.

22 Eylül 2014 Pazartesi 12:55Spor
Beyaz Tv'de Derin Futbol adlı programda yorumculuk yapan Sinan Engin, Ünal Aysal hakkında konuştu:

Sinan Engin: "Artık Don Yırtıldı"

Sinan sen don yırtmayı daha iyi bilirsin...

ByIO4qSIUAA8gpM.jpg

Böyle adamlar hala TV ye çıkıp konuşabiliyor ya böyle düzenin ta...
Takım elbise giydirip televizyona çıkarıyorlar bunları. Millet de adam sanıp dinliyor. Daha ağır konuşmak lazım aslında ama neyse. Asap bozmaya değmez böylesi için. Bilgi için sağ ol yine de, bu anektodu gözden kaçırmışım.

baskan birakmiyorum gorevimin basindayim demis ..hadi baskan gozunu seviyim birakma:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt