Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem Şener: Hocam kanguruları sever misin
Ahmet Çakar: Benim kangurularla münasebetim oldu
ROK: HOAYDAAAAAAAAAAAAAAAAA

ertem sener: beyazgazete comda futbolculari bulabilirsiniz tum infolar etc etc (reklam yapiyor)

rasim brozan: hoydaa

Fenasi'ye selam söylüyorum diyo. Aman hocam soyadını söyleme diyo. ben böyle troll görmedim :D

normalde izlememe rağmen zap yaparken ayı kavgasına denk geldim gülmekten ağladım,bu akşamki programı kaydedip komedi yerine izlemek lazım :D

son yarım saatte denk geldiğim muhabbetleri de yazayım :D

- sinan:ben ayı uzmanıyım çakar:kanguru şirin falan değil yakından gördüm fareden bozma bir hayvan
- çakar:fenasi kardeşime... rok:aman hocam soy adını söyleme
-sinan:şimdi program çıkışında lahmacuncuya gidiyoruz çakar:nur yerlitaş da geliyo mu ? ertem:uyuyo hocam uyuyo rok:haydaaaaaa
-ertem:türk futbolunun jönü kim hocam çakar:ali eren beşerler
-çakar:program kapanışında aziz basmacı eşliğinde eski bir şarkı istiyorum ertem:yok hocam rok:evet evet istiyoruz
-çakar:ben saldırgan bir hayvanım sinan:sen fil bir polat alemdarsın hocam

aklıma gelenler bunlar tarihe geçsin diye buraya yazdım gülmekten yarıldım :D :D :D

Son düzenleme:
Ahmet Çakar'a göre türk futbolunun jönü :asd:

25824.jpg

Futbol değil şaklabanlık programı :D:D

Futbol hariç her konu gündeme geliyor. Modadan tut hayvanlar alemine kadar.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
son yarım saatte denk geldiğim muhabbetleri de yazayım :D

- sinan:ben ayı uzmanıyım çakar:kanguru şirin falan değil yakından gördüm fareden bozma bir hayvan
- çakar:fenasi kardeşime... rok:aman hocam soy adını söyleme
-sinan:şimdi program çıkışında lahmacuncuya gidiyoruz çakar:nur yerlitaş da geliyo mu ? ertem:uyuyo hocam uyuyo rok:haydaaaaaa
-ertem:türk futbolunun jönü kim hocam çakar:ali eren beşerler
-çakar:program kapanışında aziz basmacı eşliğinde eski bir şarkı istiyorum ertem:yok hocam rok:evet evet istiyoruz
-çakar:ben saldırgan bir hayvanım sinan:sen fil bir polat alemdarsın hocam

aklıma gelenler bunlar tarihe geçsin diye buraya yazdım gülmekten yarıldım :D :D :D

ANME HİZMETİ: İşte o yarım saat.
Yemin ederim stand-up'tan farksız :D

Derin Futbol 17 Kasım 2014 5.Son Kısım 480p - YouTube

Ahmet Cakar neler yapmis yine :) ?

-ben fil olamam saldırgan bir hayvanım
-kangurularla münasebetim oldu
-ali eren beşerler türk futbolu'nun jönüdür
-fenasi isimli bi arkadaşıma selam ederim
-selam söylediğim kişinin soyadı kerim'di
-ertem şener'e "bana öyle ferdi tayfur gibi hisli hisli bakma ertem"
-sinan engin lahmacuncuya götürcem sizi dedi. ahmet çakar "nur yerlitaş'ı arasak o da gelir mi acaba" dedi
-jönler tartışılırken "kenan imirzalıoğlu, kıvanç tatlıtuğ ve polat alemdar'ı topla kadir inanır'ın "sol" tarafı etmez dedi" :D
-ayının koyusu vahşidir, ayıyla yatağa girilmez
-ayı mıyım fil miyim bi karar verin
-pirlo imam hatipli beyler

Futbolla ilgili ne konuşacaklardı. Dünya 132. si kazakistan maçında futbol anlamında ne vardı da konuşulacaktı. Adamları birine şikayet etmişler, olayları konuşmayın demişler, bunlar da ne konuşcaz diye sağlam bir ironi yapmış. hepsi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt