- 22 Ocak 2010
- 52.331
- 33.686
- 3.073
shreke benzetiyolar sinanı ahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bu adamlarla ne mangal yapılır ya.
çekceksin hep beraber çizgili pijama atlet falan mangalı yelliyceksin
Hikmet gelirse Abdül'e pis söverim. Madem deliyi yollaycaklardı Ersun'u niye kaçırdılar?Hikmet'in gönlü var zaten, Prandelli giderse gelecek başka biri yok şu an. Konuşmuşlardır sezon sonuna kadar idare etsin diye.
Rasim Ozan Kütahyalı @RasimOzan_K · 21 sa. 21 saat önce
Rasim Ozan Kütahyalı @RasimOzan_K · 21 sa. 21 saat önce Kadıncağızı yiyecekmiş gibi bakıyor.![]()
Japonya'nın en çok satan gazetesi Yomiuri Shimbun'un Roma Temsilcisi Sachiko Aoki benle röportaj yaptı bugün
![]()
Papa'nın Türkiye'ye gelişi vesilesiyle İstanbul'a gelmiş Erdoğan üzerine gazetesine özel dosya hazırlıyormuş...
Japon gazeteci Sachiko ya Prandelli ye nasıl ittire kaktıra gönderdiğimizi anlattım
Büyük Galatasaray'lı ROK![]()
![]()
Japonya'nın en çok satan gazetesi Yomiuri Shimbun'un Roma Temsilcisi Sachiko Aoki benle röportaj yaptı bugün
![]()
Papa'nın Türkiye'ye gelişi vesilesiyle İstanbul'a gelmiş Erdoğan üzerine gazetesine özel dosya hazırlıyormuş...
Japon gazeteci Sachiko ya Prandelli ye nasıl ittire kaktıra gönderdiğimizi anlattım
![]()
![]()
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa.![]()
rasim ozan kütahyalı @rasimozan_k · 21 sa. 21 saat önce
japonya'nın en çok satan gazetesi yomiuri shimbun'un roma temsilcisi sachiko aoki benle röportaj yaptı bugün
![]()
papa'nın türkiye'ye gelişi vesilesiyle istanbul'a gelmiş erdoğan üzerine gazetesine özel dosya hazırlıyormuş...
japon gazeteci sachiko ya prandelli ye nasıl ittire kaktıra gönderdiğimizi anlattım
büyük galatasaray'lı rok![]()
Adamı siyasi sebeplerden ötürü gram sevmem. Uyuz olurum ama ara sıra bir o kadar da sevimli geliyor köftehor.![]()
Ahmet Cakar Twitter´dan Galatasaray´in sike yaptigini iddia ediyor, tamam yeter bukadar sempatik geldigi... Saldirin hocaya...![]()
Maçta kaçta kritik pozisyon vardı hakem ne kadar etki etti maça şerefsizler gündem yaratsınlar.