Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesileri izlemiyorum. Rasim yok Ahmet hoca yok. Ertem'le Sinan tum dunyayi ovuyorlar karsilikli.

yasarabdulkerim_B.jpg

Cumartesi gecesi Abdulkerim gecesi. :D

Tanımayan varsa resimde ki gülen şahıs KOVA Yaşar.

Soğuk ve iğrenç caps'li laf salatam bir yana;

Bu sene ne Cuma ertesi, ne de Pazar izlemedim 4-5 dakikalık youtube videoları dışında ve huzurluyum.

erciyesin kalecisine bile deli kanlıdır, pırıl pırıldır, aslan gibidir vs. çocuğu daha yeni tanıdılar

Bu Sinan'i futbol adami diye getirmisler oraya :D :D

Melo kirmizi, Selcuk kirmizi görmeliydi diyor :D :D :D

Chedjou-Servet pozisyonu penalti degil diyor :D :D

şu programda sinanın namı deger fener yalakasını laflarını taşımayın adam bir mac galatasarayın penaltısı verilmedi dahi desede onuda aklı sıra tarafsız oldugunu gostermek ıcın yapar aslında kopkoyu fenerli aziz yalakası biri aziz sayesınde bjk 100yıl şampiyon yaptım diyen adam azizin bastirmasi sonucu şike süreci rafa kalktı kendıde yırttı

sinan engin Beşiktaş ' ı yağlayıp yıkıyor

kreim frei ,olcay şahan yıldızmış

Sneijderin dalgayı tuttugu resmi getirip ceza alması için kamuoyu oluşturmaya çalısacaklar.

Meireles aldı nouma aldı Sneijdere ne olacak gibi ayaklar dönüyor sosyal medyada..

Ayıp diyorum ayıp.

Volkan melonun üzerine çıkdı dalgayı avuçladı adama ceza gelmedi.

Size işde bunlardan bahsetmişdim.

Hamzanın ne kadar başarılı oldugunun önemi yok bu sene Bu Federasyon ve bu hakemler bu basın bizi şampiyon yapmamak durdurmak için herşeyi yapar

bjki konusmak ne kadar sikici bu spor programnlarinda iskence gibi bosuna sadece 10-15dk konusmuyolari bjki tum spor programlari..

4 ocakta şu Beşiktaş ' a çakak şu sıvacı sinan bir sussun

midemi bulandırdı program izlemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt