Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzaylılar vardır. History channeli izleyin arada sırada.
Neler neler olmuş tarihimizde. Bir kac olaylar hata hukumetlerden onaylı.
Normal ücretsiz tv proggramlarında neden gösterilmiyor tuhafımı gidiyor sadece.

Efsane programdı, ağız kenarlarım ağrıyor :D

Sizlere bir itirafta bulunmak istiyorum... 2014 yilin ocak ayinda, Bremen üzerinde uzayli bir arac görmüsümdür... Saat 18 civarlariydi, Bremen´deydim o gün. Ucuslar filan iptal ettirilmisti... Inanmiyorsaniz, gidin Google´de aratin.

Sizlere bir itirafta bulunmak istiyorum... 2014 yilin ocak ayinda, Bremen üzerinde uzayli bir arac görmüsümdür... Saat 18 civarlariydi, Bremen´deydim o gün. Ucuslar filan iptal ettirilmisti... Inanmiyorsaniz, gidin Google´de aratin.

Bunu ekleyeyim... Olaya Polis felan karisinca, takipler baslayinca aklima gelen ilk olay buydu. "ALLAH ALLAH, Saldiriya mi ugruyoruz ?"

Ne ariyomuslar dunyada? Defolsunlar gitsinler gezegenlerine.

Hepimiz kardes degilmiyiz Metehan ? Yok, isin sakasinda degilim bu sefer. Polisin saatlerce takip ettigi, saat aksam 9 civari radalardan kaybolan o cisimi bende gördüm. Tabiki bu uzaylilar nerede, nekadar hakimler bizim dünyaya bilmiyorum, o yüzden bunu acik acik yazmaktan bile cekiniyorum. Dikkatli olmak lazim.

Hepimiz kardes degilmiyiz Metehan ? Yok, isin sakasinda degilim bu sefer. Polisin saatlerce takip ettigi, saat aksam 9 civari radalardan kaybolan o cisimi bende gördüm. Tabiki bu uzaylilar nerede, nekadar hakimler bizim dünyaya bilmiyorum, o yüzden bunu acik acik yazmaktan bile cekiniyorum. Dikkatli olmak lazim.

Bence bizi onlar yaratti truman show tadindada izliyorlar simdi bizi.:D

Suc Ahmet Cakar da. Gitmis beyinsizlerin arasinda entelektüel seviyesinde tartisma baslatmis.

Sinan Engin kadar mal bir insan az bulunur ciddiyim. Ama genel anlamda bu tip konulari Türkiye'de ve türk milleti ile tartisamazsin. Egitim seviyesi yerlerde, makara seviyese tavan yapmis durumda.

Bunun ispati alin Beya z Futbol oldu bu aksam. Ahmet Cakar cikmis teoriler kuruyor, Sinan Engin ordan 'bunlarin hepsi dümen, bak sana karsi argümanlar ile geliyorum' diyor.. Karsi argümana bak..

Ahmet Cakar blue beam projesinin turkiye ayaginda ki isimlerden biridir. Soylediklerine inanmayin. Uzayli fikri ile ilgili bilincalti yonetimi burada da hizlandi. Blue beam i bilmeyenler arastirsin bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt