Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülkerim :

bunlar kim ? bunlar ben top oynarken karsımda saygı durusunda dururlar.
bu donsuzlar kım ?

Ercan Güven'e dedi.

Aslinda ben bunu haksiz da bulmuyorum. Sen oynamissin 20 sene futbol, ugrasmissin bu isler ile bir 30 sene, sonra futbol topuna ayagini dokundurmamis insanlar gelip, pabuc gibi bir dile sahip olsunlar...

Iyi bari Beyaz TV ve Yildirim Demirören arasinda su iyicene isinir artik....

Abdulkerim´in dini ile alay etmis diyorlar ? anlamadim bunu, bu adamin dini ne ?

eger ts gercekten ozani 8milyona aliyorsa, yabanci siniri kurali kalkmadan bir kara para akliyalim dediler heralde

Ahmet Cakar bir kerede bir kisinin fikrine katilsin , adam herseye karsi , yeni sinirlamaya bile karsi adam sanane be bu karardan adam gibi yorumunu yap :)

Rasim bu gece içip çıkmış programa. Kol düğmesi falan da takmamış, dağıttı kendini :D

Rasim sonunda ağzından kaçırdı birşeyler :D Harbi ayık kafada değil şuan.

arkadas rok da makineli tüfek gibi patir patir konusuyor susmuyor , panda sinan konusmak istiyor durmadan rok lafini kesiyor, yillar önce medyum memis kekoya nasil vurduysa sinanda roka bir tane patlatmasi lazim:)

arkadas rok da makineli tüfek gibi patir patir konusuyor susmuyor , panda sinan konusmak istiyor durmadan rok lafini kesiyor, yillar önce medyum memis kekoya nasil vurduysa sinanda roka bir tane patlatmasi lazim:)
Herzamanki halleri bunlarin tartismayiadam gibi yapmiyorlar :)

Aldığı ratinglerden Türk toplumunun eğitim ve kültür seviyesini anlayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt