Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi tane adam gibi gsli yokmu sunların programini bitrecek

tamamen gs üzerine oynuyolar,5 dk bakim dedim sinirim tepeme cikti

bu gavatlari izleyen de gaydir fenerlidir

renkdaş sen niye gaylere salladın ki şimdi hayrettin C. abimiz bundan hiç hoşlanmayacaktır :asd:

Ey duygun yersuvat aziz'i yalayacağına efsanelerine sahip çık.bu haysiyetsizlere dava açmıyorsanız sizde bunlar gibisiniz!

Besiktasin efsanelere bak cay demle. Ilhan Mansiz ve Ahmet Dursun :D

Metin oktay Gsnin marka değerini yukseltmek için bir projedir.

Helal olsun ahmet hocam gerçekleri açıklıyor

Sinan Engin reklamcida olmus :D :D programin icinde bile reklam yapiyor :D

Mahmut Uslu cok pis agliyor... IHO bunlar ile onlarin kurallarina göre oynadidigi icin cok sinirliler...

---------------------------------------

Rasim severim , komiktir ama onun kadar Dansöz bir adam daha görmedim. Restmen kumpas kurdu diyor Aziz´e... Gidip birde Terim´i de ayni kefeye sokmaya calisiyor. birde iddia ediyor ki Terim mahkemeleri etkiliyor diye... :D Oysaki yillarca generallere karsi bir Don Quijote kesilmisti, ilegalitelere karsi. Bugün isini gelince en baba ilegaliteyi savunmaya basladi. Rasim´e göre heralde suc isleyen herkes serefsizdir, yeterki onu besleyenler, veya kendisi yapmis olmasin. Ozaman daima bir nedeni, aciklamasi vardir... Hele bu Cemaat olayindan sonra iyice dansözlügünün kralini yapmaya basladi.

Umarim o Terim olayinda hapis cezasi yer, ve bu dünyanin kac bicak oldugunu birazda o görmüs olur... Asena Rasim...

https://www.youtube.com/watch?v=nxArDFRtq6M

Ahmet çakar şampiyonluk kehanetinde bulunuyor beyler, mayıs ayında kimin şampiyon olacağını görmüş, geçen hafta da maç "berabere bitti diyorum" demişti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt