Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He federasyonun şaibe olaylarına dur demesini istiyolarmış :D Dalga geçiyor herhalde sizi küme düşürmekle başlasınlar o zaman

Bu Fenerli pislik da tam dayaklik, nefret ediyorum suratindan..

hic tartismasiz kural hatasi,tamam anladik orasi papazin cayiri ama basi bos tarlaya bile boyle kafana gore gir cik yaparsan koylunun biri kafana tasi yapistirir,ulan adam formasini cikartiyor sahadan cikiyor sonra formasiz sahaya giriyo sonra formasini giyiyor noluyo lan,hakem kirmasi bostan korkulugu sahista orda izliyor

Şunların yayın yaptığı binaya yanlışlıkla birisi bombalasa çok güzel olur.

Lan bu insanları gördükçe fener ve beşiktaşlılarla arkadaş yapmaktan kaçınacam ya.Galatasaraylılar niye böyle gerizekalı olmuyo anlamıyorum.Kimi görsem bi salaklığı var adamların.Nerden akıllarına geliyorsa saçma sapan şeyler uydurarak Galatasaray'a bok atma derdindeler ama sorsan en büyük kendileri.Valla çevremde Galatasaray'lı olmayana karşı 2. sınıf insan muamelesi yapmak geliyo içimden bu hıyarlar yüzünden :D

Ya bir tane bile Fenerli adam objektif olamaz mi arkadas? Hepsi ayni mal, ne zaman Fener hakkinda kötü birsey konusulsa hemen Galatasaraya sararlar.

Fenerlilerin hayati Galatasaray olmus gercekten bunu her zaman yeniden ve yine yüzümüze vuruyorlar. Biz olmasak bunlar ne yaparmis merak etmiyor degilim.

Ne yalan söyleyeyim bu fenerlilerin alayı böyle salak. Bilmeden etmeden konuşuyorlar hep. Kendilerine gelince yapmadı ki etmedi ki ama duyulmadı ki sahaya yansımadı diye gezen adam bugün çıkmış ched küfür etti diyor ardından ne küfürü etti söyle diyor bilmiyor çünkü sadece sallamak.

Sıkıştı mı meloya bok at nike kırmızı görmedi de. Çünkü malsın malın önden gidenisin işin sadece meloyu atsınlar. Adam sakat lan ameliyat oldu yok 4 hafta oldu 4 hafta daha yok. E olmayınca da oluyormuş demek ki.

Senin beynin olsa bi kere retweet yaptı diye ceza yediği aklına gelir utanırsın. Ama bunu yüzüne vurmayan başta ertem denen şarlatan yok mu. Ha diyorum ya bu düzen dönecek sürüneceksiniz. Gördüğünüz Galatasaraylı futbolcuya bokunu yiyim abi bi röportaj diye ağlayacaksınız.

Son düzenleme:
25 mactir Galatasaray kirmizi kart gormemistir, dunya tarihinde boyle birsey yokmus

bu adam tam ruh hastasi (Apo)

:D

ulan melo bu ertem panda sinan ve apo gibi butun sikecilerin ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam maçları izlemediği için melonun sakat olduğunu bile bilmiyor. Melo brezilyadayken kırmızı görmeli hakemleri kınıyorum.
Ruh hastasi oldugu icin ne soyledigini kendisi bile bilmiyordur eminim, adam boku suratina atim de yalan mi dogru mu farketmez yeterki Fener e birsey soylemesinler.

Çakar haklı
Forma çıkartmak sarı kart oyun alanını izinsiz terk etmek 2. Sarı kart , oyun alanı dışında iken izinsiz oyuna girmek 3. Sarı kart

simdide mourinho ve efsane zanetti ile arapla belesoglu benzetmesi yapiliyor,ulan ertem boka dussen boku mundar edersin sifatini senin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu Ertem okadar cok yalan konusuyor ki kesin cehennemlik baska yolu yok :cay:

Dgdgfgdg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt