Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khedira'yı bilmem de Falcao'yu yavaş alsınlar :asd22:

Her puan kaybi birilerini almaya basladi bunlar da.
Ronaldo da dusunme asamasindaymis

bi acayim dedim yine melo atilmali vs

abuk subuk yorumlar

fbli isportaci tipli adam gsye 28 haftada kirmizi gosterilmemis dedi

boyle gerzek bir istatistigi ancak gerzek fbliler ciddiye alir

Hakemleri geçen hafta konuşacaktınız kişiliksiz herifler.

ulan adamlar beleş penaltılarla lige zirvede tutundu hele lüçük şikeciler penbaba penaltı sayesinde kral olacak yanlış ofsaytları sölemiyorum bile

Abdulkerim yavşağına bak nasıl çemkiriyo Galatasaray konusunda.Kendileri haybeden penaltı alırken bişey yok gevşek herif.

Beyaz tv muhabiri baya tarafsiz biri. Melo atilmaliydi bunun için nediyorsunuz diyor:red:

Bu Ertan Süzgün GS muhabirimi.

Edit- Şimdi gördüm tinerci tv de çalişiyormuş.

Son düzenleme:
Bir açtım yine rezillik konu Melo, hakem 2. sarıyı vermemişmiş.Zencinin teki tabanla girdi kırmızılık harekete sarı bile vermedi, Selçuk'a çok kritik yerde yapılan faulü vermedi, Antepliler sürüngen gibiydi buna müsade etti maçı sık sık durdurdu.Biraz da bunları konuşun.

Melo olmasa bunlar acaba kimi konusacak her hafta.

Adam mübarek her programda konu olarak isleniyor.

Off bunlardaki kuyruk acisi o kadar büyük ki , öyle böyle degil:D Melo'nun varligi bunlara o kadar koyuyor ki, catlayin da patlayin serefsizler.

Ahmet Çakar şerefsizi açık açık Melo'nun bu ülkeden gitmesini istiyorum diyo.Volkan-Emre vb adamlar için ağzını açmayan herif Melo'ya nasıl sallıyo karaktersiz herif.Boşuna demiyo fenerbahçe şampiyon olacak diye.çok belli ediyo konuşmalarından parayla konuşturulduğu.

45 dakikadır hakemle kazandığımız konuşuluyor. Ahmet Çakar, fener'in 86.dakikada sahte penaltıyla kazandığı maçla bu maçı bir tuttu :D Artık FB yalakalığını abarttılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt