Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden Ahmet çakarı belirlemişler, birde video hazırlamışlar. :D :D

Bu Beyazspor cok güzel bir comedy sov haline gelmis. Ahmet Cakar elendi yazmasa, adam öldü zannedecem... :D

Kurgu mu değil mi diye tartışma mı dönüyor burda yoksa yanlış mı görüyorum :D İyimisiniz beyler.

twitterdan ertem şeneri takip eden
kendini camdan salmalıdır

Ertem Şener @_ertemsener · 2 sa. 2 saat önce
bilgilendirme : bugünden itibaren cuma gününe kadar her gün saat 23:00'dan itibaren Beyaz Futbol ve Derin Futbol var ! Aralıksız her gün...

Malumunuz Salı Çarşamba Perşembe de ligde erteleme maçları var . Bu sebeple BEYAZ FUTBOL ve DERİN FUTBOL da cuma'ya kadar her gün var 23:00.

bu hafta her günümüz Pırıl Pırıl. her günümüz Adamdır ... her gün müzüğüüüüüüüü veriyoruz bu hafta ...

Yaşasın Sinan Engin Yaşasın Ahmet Çakar Yaşasın Rasim Ozan Yaşasın Abdülkerim Durmaz Yaşasın Cumartesi'den Cuma'ya her gün BEYAZ FUTBOL

:ayatollah::gsbayrak::ayatollah:

Tuh simdi millet survivor ile bunun arasinda ikileme duscek neyse ki survivor'u da yasatabildiklerini gosterdiler.

İbra'yı haber yapmışlar herhal. Galatasaray'a yıldız isimden müjde diye alt başlıkta geçiyor.

ERtem ben İbrahimovicin gelecegine inanmiyorum diyor. Ulan sen Bjk' a kimleri getirdin bunami inanmiyorsun hiyar ya:D

Survivor Hasan diskalifiye oldu dedi ya la:38573:

Ertem, Sinan c'mon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt