Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

ROK, Ümit Özat'a yüzüme söyle diye bir laf mı etti kavga esnasında yoksa benmi yanlıs duydum. Çünkü aynı lafı Cuma günü Rasim için söyleyen Ümit, şuan Rasim'in programında fakat Rasim yok :)

Mesel ROK a destek vermek değil , mesele Özat ayısı ve yandaşlarına tepki göstermek...

Abi rok'mu özat'mi dersen ben özat derim, rok cok itici sinsi milleti birbirine düsüren biri. Ne olursa olsun Galatasaraylida olsa ben böyle bir herifi sevmem,

gün gelir böyle adamlar Galatasarayida yerden yere vururlar bir talimatla. Böylelerinin Galatasarayliligina pek aldiris etme.

Özatin en azindan ici disi bir. Ama ilk post'da dedigimgibi böyle adamlarin tv'lerde olmasi aslinda ne dandirik bir ülkede yasadiginizi gösteriyor neyse oda baska bir konu.

kotunun en iyisi oldu icin olabilirmi keske tv'de herkes rok gibi olsa bir gun boyle diger gun baska birin olan cok gorduk rasim ilk gunden nasilsa hali ayni

Kardesim bence sen rok'u pek iyi analiz edememissin.

rasim-ozan-kutahyali_111024.jpg

vay anasını ilk defa gördüm :asd:

bu ROk bu forumda Galatasaray'lim diyenlerden cogunden daha saglam Galatasaray'li bende dahil $ike olaylarinde kimsenin cesaret edemediklerini hergun tv'de aykirdi en baba fenerlilere kafa tuttu ayrica her macta gider tiribunde takimini destekler ekranlarda kulubumuza laf soyliyenle en guzel cevabini verir burada bazileri gibi klavye deliklanligni yapmiyor ..

Abi rok'mu özat'mi dersen ben özat derim, rok cok itici sinsi milleti birbirine düsüren biri. Ne olursa olsun Galatasaraylida olsa ben böyle bir herifi sevmem,

gün gelir böyle adamlar Galatasarayida yerden yere vururlar bir talimatla. Böylelerinin Galatasarayliligina pek aldiris etme.

Özatin en azindan ici disi bir. Ama ilk post'da dedigimgibi böyle adamlarin tv'lerde olmasi aslinda ne dandirik bir ülkede yasadiginizi gösteriyor neyse oda baska bir konu.

Kardesim bence sen rok'u pek iyi analiz edememissin.

ROk'un analizini yukarda yaptim oku ..

Sagolasin renktas.

Bu arada pislik muzisyenden bahsedis tarzin super :)

Sağol. Bu arada napıyım pislikten pislik diye bahsedilir ... tertemiz adam deyip günaha mı gireyim :D

Ya esas olayı çığrından çıkaran prg sunucusu, sinan ve pislik müzisyen...

Yoksa belkide olay kapanacaktı. ROK kardeşim diyor ha bire ama kaşınınca sapıtıyor hepsi :lol:

bu ROk bu forumda Galatasaray'lim diyenlerden cogunden daha saglam Galatasaray'li bende dahil $ike olaylarinde kimsenin cesaret edemediklerini hergun tv'de aykirdi en baba fenerlilere kafa tuttu ayrica her macta gider tiribunde takimini destekler ekranlarda kulubumuza laf soyliyenle en guzel cevabini verir burada bazileri gibi klavye deliklanligni yapmiyor ..

Aynen öyle Galatasaraya laf eden olursa anında cevabını verir , dik durur severim rasimi yarın gelsede rezil etse şu ümiti

ahmet cakar bizi manchester macinda sike yapmakla itham ettiginde niye sustu olabilir dedi?

arenanin acilis günü bak bakalim bu rok Galatasaray taraftarina nasil sallamis!

o programa gelen her fenerli ''Galatasaray'da sike yapiyor'' derken rok onlari niye onayliyor?

bumudur Galatasarayi savunmak yada en baba Galatasaraylilik?

ayriyeten

bir adamin iyi olup olmamasini Galatasaray'liliklami ölcecegiz?

Rasim ozan bazı hareketleri ile bazı insanlara itici gelebilir ancak sağlam Galatasaraylıdır ve korkmadan herşeyi açık açık söyler . Orda ercan ,ümit ,sinan dururken en son laf edilicek adamdır

ROK arada sırada Galatasaray'ı savunur görünüyor ama, çok ciddi suçlamaları da var. Geçiniz..

Medeniyet görmemiş ayı ümit yarın gel sıkıyorsa programa bakalım.Bu Ahmet çakar kadar yanar döneri dünyada bulunmaz.Normalde şiddetle ümite karsı cıkardı sırf rating olsun kavga cıksın diye ümitin tarafında oldu.

ümit özat azcık üsturuplu olsa adam gibi bir heriftirde. kemalettinin habertürkte bize para verildi dediginde nerden biliyırsun GS DAN geldigini demiş biridir. ama simge fıstıkoglu konusunda haksızdı o başka. rasim gerçekten kaypak bir herif. her an seni satabilir izlenimi veriyor. güvenmem ben bu adama:D

ahmetcakar ‏@ahmetcakar1 Rasım ve umıt olayında bence umıt ozat haklı

Bizim Türk futboluda böyle birşey işte. Hakemler sözde adaleti sağlamak için mac yönetir ama ilk düdükten itibaren birilerinin safına gecerler. Burdada az önce arabuluculuk yapan ve yapacam diyen Ahmet Çakar program bittikten sonra hemen birilerinin safına gecmis :)

Sana diyorum ki ne konuda suçlama yapmış anlat bilelim ters cevap yazmana gerek yok arkadaşım

arkadasimiz Galata Sarayı Efendileri ona gora davran yoksa kus ilan edebilirsin yenisinde benden sana tavsiye haklisiniz bosver deyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt