Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adas ben rasime ciddi vs demiyorum. Suan ondan korkusuz konusan kimse yok türk medyasinda.
Herkezin cekindigi konularda catir catir konusuyor. Azizeye istedigini söylebiliyor vs bunlar sadece örnek.
Adam bu ortamda yeni oldugu icin kimse pek takmiyor ama 5-10 seneye Erman gibi olur diyorum.
Dogru söyleyeni, cenesini tutamayini istemiyorlar demek istedim sadece.
Arkası sağlam deniliyor siyaset anlamda. Tam bilmiyorum gerçeğini ama.

Bu Rasim ne yapmaya çalışıyor yahu ? Bu programları futbolcularda izliyor, gereksiz yere adamlara hırs yaptıracak...

Bu eleman ne is yapar keske hic olmasaydin yonetimde beyaztv ye baglanman 1.hata.
Sampiyon gibi konusman 2.hata.

Allah tez zamanda kirtarsin bizi senden bidaha da karsilasmayalim ins

Medya nin rehavete girmemiz icin cikacak haberlerden korkarken yonetici bozuntusu sampiyon olmus gibi konusuyor.

adamın üstüne gitmeyin yahu belliki bi yandan hafif hafif demleniyor biyandan sıkılmış almış teli meşk ediyor işte :d çok görmeyin.

Allah seni bildgi gibi yapsin yasaman albayraktan korkardik zirt pirt kafana gore is yapiyon
Bjk maci oncesi, sampiyonlugu belrleyecek mac oncesi ustelik. Kara listeye alindin yasaman ozbekten de allah razi olsun seni almadigi icin.

Yasaman = Gökçek :red:

Böyle birşey olamaz gerçekten resmen çocuk gibi şikayet ediyor. Bunun gibiler birdaha yönetici olmaz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt