Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al işte gece gece sinirlerimi bozdu Hamdi denen zat. Bize harici düşman gerekmiyor.

Rasim de pezevenkin önde gideni. Hiç övüp durmayın. Öbür soytarı ve şike aklayıcılardan hiç bir eksiği yok.

O anjaragücü maçını çok iyi hatirliyorum. O senelerde türk takımları köy takım seviyesinde ydi ko ankaragücü kötülerdendi üstelik bu kurguda. Ve bu ortamda bir takım düşünün ki bir kaç ay sonra avrupanin en iyi takımı olarak gösterilen Manchester united ı eleyerek şampiyonlar ligine adını yazdırıyor. 8-0? 20-0 olmalıydı o maçın skoru hiç abartmadan

Gel de uyu sinir tavan yapmisken simdi.
Beyinsiz herif beyinsiz sampiyon olduk zaten dedi bide gider ayak.
Birinin piyonlugunu yapan sizintinin teki bu yasaman, ozbek tarafinda olmadigi kesin.
Ekip arkadaslarini bu kdr kotuleyen kafasina gore is yapan yonetici daha gormedim kara leke olarak kalacaksin. Bidaha birak yonetimi yuzunu gormeye taammulum yok.
Allah askina alma agzina Galatasaray'i birdaha.

Gel de uyu sinir tavan yapmisken simdi.
Beyinsiz herif beyinsiz sampiyon olduk zaten dedi bide gider ayak.
Birinin piyonlugunu yapan sizintinin teki bu yasaman, ozbek tarafinda olmadigi kesin.
Ekip arkadaslarini bu kdr kotuleyen kafasina gore is yapan yonetici daha gormedim kara leke olarak kalacaksin. Bidaha birak yonetimi yuzunu gormeye taammulum yok.
Allah askina alma agzina Galatasaray'i birdaha.

Söylediklerinde yerden göğe kadar haklı olsa da iyi niyetli adam 2 hafta bekler abi bu kadar net!

Bu Yasaman tam bi çıkıntı herif herşey bitti senin goyguyun kaldı eksik olan bi çeneni tut 2 hafta sonra ne kusarsan kus...

ulan rasim :D :D yine terazi lastik jimlastik dedi :D

Şampiyon olduk dedi. Beşiktaş çantada keklik dedi. Bunu taraftar söyleyebilir, yorumcu söyleyebilir. ama sen yönetici olarak bunu söylememelisin. Daha iki hafta var. Böyle konuşarak rakiplerine ekstra motivasyon verdiği gibi hemde kendi oyuncularımızın motivasyonunu bozuyor. En kötü dediğin takım yarın seni yenerse ne olacak. Fenerli yöneticiler gibi şampiyonluk demeçleri, Umarım sonumuz 2006 daki fenere benzemez.

Ahmet lafı yanlız iyi soktu lan, Beşiktaş ile ilgili ne dediyse çıktı :D

Tabi pek zor değildi o dediklerinin çıkması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt