Programı takip etmedim, bilmiyorum Abdül abimizle aynı fikirde olmak istemem ama allah allah olabilir

Bjk sürünmüyor, Bjk'nin çapı bu onlarla bizim aramızda klasman farkı var.Açıkçası bence sıkıcı bir konu o yüzden uzatmak istemem ama lafta ben de isterim düzelsin ama nedir çözüm önerisi ve çıkış yolu ama uygulanabilir olan? 2-3 tane 30+ futbolcu almayıp gençlere önem verelim hikayesi mi?
Fenerbahce´nin yillarca maddi olarak önde olmasi bizdeki krize, ve onlardaki Sükrü Saracoglu stadina borclu. Aziz Yildirim belki bir kanser hücresi gibi kulübün icinde, ancak zamaninda gelip tik diye bu stadi yapmasi, onun en büyük icrati olurdu. Söz verdigi gibi biraksaydi 2005 yillarinda, gizli bir kahraman olabilirdi, ama o inat etmeyi tercih etti, neyseki baska konuya sapmayalim.
BJK´nin bu hale gelmesinde Demirören´in de büyük katkisi var. Daha dogrusu cibanin basi bu herif. Demirören basa gectiginde, bizden maddi olarak daha iyi durumda bir BJK vardi. Ancak BJK maddi olarak Fenerbahce ile rekabete kalkisti, 8 sezon boyunca, ve bu onlarin capini asiyordu iste. Belki sportif olarak daha da basarili olabilirlerdi, ama olsalardi bile, bu harcanan utopik rakamlarin BJK adina
bir geri dönüsü yoktu. Simdi Fiko yönetimi hem borclar, hemde o borclarin faizi ile ugrasiyor, hemde taraftar baskisi yüzünden dogru düzgün feda yapamiyor.
BJK cok iyi bir yoldaydi aslinda, ama yabanci sinirinin kalkmasi onlarin planlarini bozdu. O plani yapan adamin da avatarini tasiyorsun. Nedense artik
-----------
Galatasaray bastan itibaren oturacakti, özellik ile yerli oyuncular toplayip maslarindan indirim, ve bazi oyuncular icin kulüp bulmalarini isteyecekti. Ciddi bir sekilde katki saglayacagina emin olacak oyuncular alincakti sadece. Kuvvetli bir ic tasarrufundan sonra 2-3 tane kaliteli transfer benim acimdan yeterli olacakti. Ödenen yillik ücretleri 35-40 Milyon avro derecesine indirebilseydik iyi olurdu.
Optimal olarak Transfere az paraya harcamak gerekirdi. Iki tane oyuncu al, ama iki tane kaliteli oyuncu olsun. Galatasaray´in zaten bir umurgasi var, onu güclendirmek yeterli olacaktir. Herkesin istedigi gibi Fenerbahce vari 7-8 oyuncu ilk 11´e theoretik olarak dogru gözükse de, cok büyük bir kumar olur.
Galatasaray idare edip, bir iki üc sene böyle giderse, ekonomik olarak kendini düzeltir. Ona göre iki üc sene sonra, sportif olarak cok daha rahat para harcayabilecek hale geliriz. Gecen sezon bonservisten cok faize ödedik paralarimizi. Bu düzen bitmes ise, bir gün batirir bizi.