Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına bejekeli hiphopcıları tartışıcaklarmı süper olur :D

Bu Ahmet Cakar tam bir g.t

Uygar icin dirsek var diyip penalti diyor, 1 hafta önce aynisi Yasin'e yapiliyor, penalti fln degil diyor. Denayer icin penalti diyor, gecen sezon Egemen icin cok yakin mesafeden temas var diyip penalti degil diyor.

CKdBueTWcAEjQPU.jpg

Galatasaray düşmanlarının cenesini kirmak istiyorum ya yemin ederim dayanamıyorum canım yanıyor bende yakmak istiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sinan Engin demin canli yayinda acikca Melo'ya " It ve köpekle muhattap olmam" dedi Ayi oglu ayi.

Bunu da bu resim üzerine söyledi. Melo Twitter da bu resmi RT yapmis.

Basladilar magdur edebiyatina "O resimde türk bayragi var bilmem ne" diye.

CPsL09CUYAAgSxd.jpg

Panda ayısı seni, sen kimsin lan oraya çıkıp Melo'ya hakaret ediyorsun? Orda olsa Melo'yu dövermiş altına eder yalvarırsın lan göz göze gelsen

Son düzenleme:
Derbicik zamanı konu Melo, demek ki zamanında bilinç altlarında güzel izler bırakmış.

Son düzenleme:
Meloyla karsilassam bilmem ne yaparim falan diyor bir de Allahin hiyari. TV de atip tutmak kolay, Melo senin karsina ciksa seni ikiye böler lan.

Adam 4 senede size o kadar koydu ki o kadar koydu ki, kuyruk acisi büyük tabi. Helal olsun Melo ne büyük insansin, sen gittin bu hiyarlar hala kudurup duruyor :)

Son düzenleme:
Boş verin şu seviyesiz insanları ya. Filim izleyin bilmem oyun oynayın yada gezin biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt