Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertem twitterdan atarlanıyor. rok mu bi seyler yaptı acep

Eboue var beyaz tvde reportaj yapmışlar. Adam neden oynamadigimi neden kadro dışı kaldığım Galatasaray ile benim aramda Galatasaray ı kötülemek istemiyorum filan diyor. Karı gibi konuşmuyor sevdim bu hareketini

Envoyé de mon Sony Z3

Eboue var beyaz tvde reportaj yapmışlar. Adam neden oynamadigimi neden kadro dışı kaldığım Galatasaray ile benim aramda Galatasaray ı kötülemek istemiyorum filan diyor. Karı gibi konuşmuyor sevdim bu hareketini

Envoyé de mon Sony Z3

Konu disi olacak ama gorunen o ki Avrupa "zencileri" bizim Amerikan zencileri gibi serseri degil...
Amerikada buyumus bir zenci olsaydi ne var ne yok anlatirdi birde canli yayinda kufur falan ederdi bize :asd22:

Son düzenleme:
Konu disi olacak ama gorunen o ki Avrupa "zencileri" bizim Amerikan zencileri gibi serseri degil...
Amerikada buyumus bir zenci olsaydi ne var ne yok anlatirdi birde canli yayinda kufur falan ederdi bize :asd22:
Amerika ayrı bir dünya bizim collège e 35 öğrenci gelmişti zamaninda kızlar 11-12 yaşında ilişkiye giriyoruz diyorlardı. Bizim burdakiler iyi ya abim yanına geçen bir 19 yaşında zenci işçi aldı eve getirdi bir öğleyin yemeğe oturduk herkes başladı bu titriyor bişey yemiyor ben soruyorum sucuk yumurta peynir yemiyorsan reçel filan vereyim oğlan yok diyor,meğer çatal bıçak kullanmasını bilmezmiş ayrıca masadaki çoğu şeyi bilmediğini filan söyledi abimle biz şaşırdık 2 ay olmuş geleli Kongo dan. Bu bir paket yaş fıstıkla bir tane Danone yedi kalktı :D Bir kaç gün sonra abim dedi bu iştede böyle tornavida ne matkap ne bilmiyor alyan anahtar istiyorum kürek getiriyor diyor ne yapalım sence dedi. Gittik %50 okula yazdırdık ay da 2 hafta okula gidiyor 2 hafta abimin yanında pratik yapıyor şimdi Shabani Nonda 30 cm tarak onda yı söylüyo şimdi :D

Envoyé de mon Sony Z3

Sinan Engin aldigi duyuma gore transfer yapmamiz zormus...

Ulan bu dogru olursa Allah belamizi vermis...

Hangi takımımız daha meşhur diye anket yapmışlar Abdül'e fena donundu sonuç.

12357445_858736890905549_520433386_n.jpg

BAŞLIYORUZ BİRAZDAN EFSANE SELFİ HAAAAAAHHHHAAAAAA @osmangokcek_ @ogulcanengin @ertemsener @sinan_engin_sevenler_fan @sinanengin1 @omer.agan @feritersoy01 @dincerazaphan @mugedilek

Geçen sene Akhisar'ı yendiğimiz zaman Akhisar için duygusal oynadı diyen ekip bakalım Emre ve Başak için ne diyecek?

Tabiki konusunu bile açmayacaklar. Ahmet Çakar hakem bizim lehimize hata yaptığı zaman anında tweet yapar ama fenerin lehine haftalardır neler neler oldu ama tık yok ...

Geçen sene Akhisar'ı yendiğimiz zaman Akhisar için duygusal oynadı diyen ekip bakalım Emre ve Başak için ne diyecek?

Tabiki konusunu bile açmayacaklar. Ahmet Çakar hakem bizim lehimize hata yaptığı zaman anında tweet yapar ama fenerin lehine haftalardır neler neler oldu ama tık yok ...
Ciddiye alıyor musunuz bunları yahu ? Gülmek için izleyin abi.
Türk televizyon tarihinin en samimi,en komik,en eğlendiren,en güldüren,en en en en iyi talk show programıdır.
İzleyemediğim zaman youtubeden mp3 olarak indirip yolda dinliyorum o derece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt