Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takip etmiyorum zaten ara sıra can sıkıntısına ne saçmalıyolar diye bakıyodum.Bakılacak gibi değil.Ayrıca beşiktaş maçından sonra o kadar küfür yayınladılar.Rtükten ufak bir yaptırım bile gelmedi.Devlet destekli olmanın faydaları olsa gerek. :)

Para cezası ile geçiştirmişlerdir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kuşum Ahmet!
CWyUuJHWEAA69jU.jpg
Elvir balice benzemis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertem ve Sinan hashtag sonrası Burak'ı yalıyorlar şuan..

Ertem ve Sinan hashtag sonrası Burak'ı yalıyorlar şuan..
Belliydi zaten. Ben öğlen demiştim TT konusunda medya yakın zamanda koruma moduna geçer diye.

Zaten Sinan ve Ertem de ağır evlatcı ve yerlo sevici herifler. Sinan zaten bunlara bayağı yakın, çoğu kez anlatıyordu böyle konuştuk şöyle yemek yedik vs diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ROK: "Galatasaray lige havlu atmıştır.."

ROK: "Bu durumdan sonra Galatasaray lige havlu atmazsa, Rocky 4'deki Apollo Creed gibi Mustafa Denizli de öleceekk.."

:asd22:

Ahmet Çakar: "bjk şampiyon olamayacak. Sebebini saat 23:41'de açıklayacağım.."

Beklemedeyiz bakalım :)

Şu beyinsizleri birde yılın spor programı olarak seçmişler.

Ahmet Çakar; "1982'de İsviçre'ye gittim. Bir kadınla tanıştım. Musevi asıllı İsviçre'liydi. Ben 19, kadın 32-33 yaşındaydı. Bir lojmanda kalıyorduk. Gece saat 11'de kadın benim odama geldi. Kadın Tarot'çuydu. Büyüye inanmam, hayatımda falcıya gitmedim. Fakat, o kadından yaşam, evren, Tarot'la ilgili çok şey öğrendim. Dudaklarım uyuşuyor. Sıcak süt yapsınlar bana.."

Devamı reklamlardan sonra.. :red:

Bu geceki programdan en önemli çıkarım şudur : Sıcak süt dudak uyuşukluğuna iyi gelir.

Ahmet Çakar; "1982'de İsviçre'ye gittim. Bir kadınla tanıştım. Musevi asıllı İsviçre'liydi. Ben 19, kadın 32-33 yaşındaydı. Bir lojmanda kalıyorduk. Gece saat 11'de kadın benim odama geldi. Kadın Tarot'çuydu. Büyüye inanmam, hayatımda falcıya gitmedim. Fakat, o kadından yaşam, evren, Tarot'la ilgili çok şey öğrendim. Dudaklarım uyuşuyor. Sıcak süt yapsınlar bana.."

Haha mahkemedeki daktilocular gibi adamlarin agzindan cikanlari kelimesi kelimesine yazmaya erinmiyormusun :D :D

Reyting kasıyor kuşçu!

Note4

Ya bu Ahmet Cakarin kafasını yasimak.ıstiyorum

"...Hayatımda ilk ve son defa böyle bir kadınla tanıştım. Adı Esther'di. Çok iyi bir Musevi ve inançlıydı. Hemşireydi. Temmuz'un sonu sıcak bir havaydı. Genç adam geleceğini öğrenmek ister misin? diye sordu. Evet dedim. 41 yaşında başına büyük bir iş gelecek dedi. Ne gibi dedim. Belki öleceksin, belki ölümden döneceksin dedi. 41 senin için çok kritik bir sayı dedi. 41 yaşındayken 5 kurşunla ölümden döndüm. Bir çok işinde 41 ortaya çıkıyorsa bilki o iş kötü bitecek dedi. bjk 41 puanda, 41 gol attı ve başkanı tv'de 41 kere maşallah dedi. Üzülerek söylüyorum, bjk bu nedenle şampiyon olamaz.. Nedeni ise 41 büyüsüdür. İslam öncesi döneme dayanır."

@Tuncay Tum :D

Son düzenleme:
Ester tombalacinin karısı degilmiydi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt