Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginden muhim itiraf

2003te fb bunlara yattiginda (noumanin malafatini elledigi mac) mactan sonra fbli oyuncular onlar olacagina siz olun demis
cok bariz yatis maciydi ztn

Sinan engin bir sonraki sezonu da anlatsin

Serdar bilgili'nin kumar Borcunu ödemek icin fb'ye verilen sampiyonluktan bahsetsin

Sinan Engin: Geçen hafta Aziz Yıldırım ile karşılaştım. Aziz Yıldırım "Galatasaray sizi yener" dedi.

Ertem Şener ‏@ertemsener 30 dk.30 dakika önce İstanbul, Türkiye
Saat 23:00'da BEYAZ TV açılsın DERİN FUTBOL'da beraberiz ... Etiketimiz
1f449.png
1f449.png
1f449.png
#beyazfutbolşampi

Rasimi merakla bekliyoruz.
Abdul vurur bence bugün Rasim i

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Abdül'ün hakkını da vermek gerekir. Adam geçen hafta eğer bjk Galatasaray'ı yenerse, fb başakşehir'i kesinlikle yenmez demişti.

Dün de bunu tekrarladı ve bu düşüncesinde haklı çıktı.

Şimdi Abdül'ün hakkını da vermek gerekir. Adam geçen hafta eğer bjk Galatasaray'ı yenerse, fb başakşehir'i kesinlikle yenmez demişti.

şaka yapmıyom adam futboldan anlıyor son 20 yılda aziz yerine bu herif yönetse daha fazla şampiyon olurlardı

Fanatikligini kenara birakirsak bence öyle fena bir yorumcu degil.

Mesela dün Sinan Engin "Galatasarayin en büyük hatasi ocakta Buraki satmasiydi" dedi, bunun üzerinde de Apo "Yok daha önce büyük hata yaptilar. Yazin sampiyon takimin yeterli oldugunu düsündüler" dedi. Fenerli kimligini kenara birakirsak bence fena konusmuyor, yani tarafsiz oldugu sürece mantikli cümlelerine de denk geldim ben :D

bu dincer azaphan'da nondaninki gibi bisey mi var abi. nedir ya bu heryerde her macta, her programda ismi geciyor. biktik lan.

Bu Rasim alem adam yaw :D

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rasim müthiş bir adam :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt