Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan beyin eror verdi

Adamlar şampiyon oldu olmayan akılları da gitti.

Ulan Sinan, Bjk için rakip seçti hızını alamadı 4. torbadan da takım söyleydi sonra da kıvırmak için acayip sacmaladi :D:D

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan TV ekranina küfür etmemek icin zor tutuyorum. Adam s.cti 30 dk dir sacmaliyor kurtarmak icin.

Sinan bjknin 3. Torba ihtimali var mı diyo. Allahım en son milattan önce cl ye giden takım puanı varmıs gibi 3. Torba olmayı aoruyor. Nasıl bir cehalettir be kardesim

Çakar'a bak. Kargalar önümüzdeki 2 sene şampiyon olurmuş. Ulan bunları böyle konuşturan yönetimin futbolcuların teker teker....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene ve geçen senede fener şampiyon oluyordu ona göre. Daha iyi oluyor bu uğursuzun söylediği:D

Sinan Engin: Besiktas Arena'da Barcelona'ya karsi yenilmez, asla yenilmez.

Ulan bu yüzden su adamlarin sampiyon olmasini istemiyordum. Lan AL'de Sporting geldi cakti size ne Barcelona'si.. Türkiye Ligine benzemez Avrupa.

Ulan bu yüzden su adamlarin sampiyon olmasini istemiyordum. Lan AL'de Sporting geldi cakti size ne Barcelona'si.. Türkiye Ligine benzemez Avrupa.

8 yiyolar yine bu yorumları yapıyolar boşuna tinerci demiyoruz

Ertem yine mal mal konusup tribünlere oynuyor.

Dursun Özbek ligler bitmedi, Lucescu düsünmek istiyor dedi. Baska teklifler var, zaman istemesi cok dogal..

Arkadas ne kadar mal insanlar var valla bu kadar düz kafali insanlar nasil yasiyor yahu..

Görüsme nasil olacakti?

Dursun: Alo Lucescu seni istiyoruz
Lucescu: Ligler bitmedi, düsünmek istiyorum.
Dursun: Süre almayiz, süre veririz

Aziz beich'e çinden teklif gelmiş şenol benden haber bekle demiş. Oyuncu da ayartmaya başlamış en sonunda

ahmet çakar: Rasim arkadan biçaklandin. Badem edildin oğlum

Ahmet Çakar ters totem yapıyor. Gizli Galatasaray klanıdır kendisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acayip dönek bir yorumcu. Ya anti-fener olduğu için totem yapıyor yada fanatik fbli olduğu için isteğini dile getiriyor

Totem yapıyorsa helal olsun

Son 2 senedir fener şampiyon olacak diye diye adamları kuruttu

gozleri birbirinden ayrik olan insanlardan korkarim diyen bir adamin soylediklerini pek ciddiye alma. Ahmet cakar kendini muthis zeki sanan kompleksli tirsak manyagin teki.

isi gucu mantiksal safsatalarla milleti izleyenlerin onunde kucuk dusurmek. tribunlere oynamaktan baska hic bir halt yedigi yok.

Sinan bjknin 3. Torba ihtimali var mı diyo. Allahım en son milattan önce cl ye giden takım puanı varmıs gibi 3. Torba olmayı aoruyor. Nasıl bir cehalettir be kardesim

herifler sıralamada trabzonun bile gerisinde düşündükleri şeye bak

bide geçtiğimiz senelerde uefa puanlarını biz topladık diyolardı vallahi bunlarda beyin yok

Bırak olmaları daha iyi oldu.Hatta fenerde gruplara kalsında görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu bunlar zannediyor ki cl de 10 sene öncenin futbolu oynanıyor.Özellikle beşiktaşı bu defans hattı ve kalede tolga ile yakalarsalar cl rekorunu egale ederler.Ondan sonra seyret cümbüşü :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt