Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
787140231250.jpg

Performans sanatçısı diyelim.

Pek tabii bu tabiri de kullanabiliriz ROK için.

rasim-ozan-k%C3%BCtahyal%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%BCnl%C3%BC-oldu_500497.jpg

Gökhan program başladığında bu yana en sıkı takipçisi olduğunu biliyorum.

Ama ROK'suz programların tadı olmuyor değil mi?

Bu arada bunlar film mi çekmişler?

Rasim'siz programlarda genelde Ertem'in önündeki ekrana bakarak kıyafetini düzeltmesi ve sahte gülüşleri oluyor. Sinan da koca kafalığını konuşturuyor her zamanki gibi. Ağır abi takılmalar falan. Zevksiz oluyor kısacası. Bir de Dinçer'e selam falan gönderiyorlar tabi :)

Aynen film çekmişler ama detaylarını bilmiyorum.

Siyasi kimliği gram umrumda değil. Zeki ve kafa adam olması onu izlemem için yeterli bir sebep :)

Mesela İbo ve Ahmet Kaya dinlemeyen milliyetçi arkadaşlarım var. Ben bu kafadan çok uzağım şükür. İyi olan her şeyi dinlerim ben. Siyasi kimlikleri gram umrumda olmaz. Tıpkı Hakan Şükür konusunda olduğu gibi.

Son düzenleme:
Siyasi kimliği gram umrumda değil. Zeki ve kafa adam olması onu izlemem için yeterli bir sebep :)

Mesela İbo ve Ahmet Kaya dinlemeyen milliyetçi arkadaşlarım var. Ben bu kafadan çok uzağım şükür. İyi olan her şeyi dinlerim ben. Siyasi kimlikleri gram umrumda olmaz. Tıpkı Hakan Şükür konusunda olduğu gibi.

Adamın bir kimliği yok ki siyasi kimliği olsun başkan. :)

Karakter olarak saygı duyduğum biri değil çünkü rüzgar nereye eserse gidiyor. Bugün iktidar, yarın başka bir iktidar. Barlasgillerden işte.

Rok iyi bir komedyendir.
O şekilde izlerseniz iyi vakit gecirirsiniz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın bir kimliği yok ki siyasi kimliği olsun başkan. :)

Karakter olarak saygı duyduğum biri değil çünkü rüzgar nereye eserse gidiyor. Bugün iktidar, yarın başka bir iktidar. Barlasgillerden işte.

Nasıl yok? Kendin söylüyorsun işte. Her devrin adamıdır Rasim Ozan. O yüzden siyasi tarzı gram umrumda değil yani :)

Abdülkerim'in varlığı da önemli bence. Orada pek öne çıkmıyor ama onun gibi bir karakter de işleri daha komik yapıyor bence. Mesela Ümit varken bu kadr komik değildi. Abdülkerim de biraz açılınca kafa adam.

Hahaha telegol'da FT baglandi. Demin Adnan Aybaba Terim bizle dalga geciyor falan demisti, simdi de FT yuzume diyebilecek mi diyor hahah. Adnan da kiviriyor.

Edit: yavus seckinmis keklendik ameka :d

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt