Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Nagehan'ın ROK'dan 4 yaş büyük olduğunu belirtelim.
Bunlar birbirinin ilk eşleri mi? Öyleyse çok şaşırırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nagehan'ın ROK'dan 4 yaş büyük olduğunu belirtelim.
![]()
Performans sanatçısı diyelim.
Bunlar birbirinin ilk eşleri mi? Öyleyse çok şaşırırım.
Gökhan program başladığında bu yana en sıkı takipçisi olduğunu biliyorum.
Ama ROK'suz programların tadı olmuyor değil mi?
Bu arada bunlar film mi çekmişler?
Helin Avşar mi o?![]()
Performans sanatçısı diyelim.
Helin Avşar mi o?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Helin Avşar mi o?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyasi kimliği gram umrumda değil. Zeki ve kafa adam olması onu izlemem için yeterli bir sebep
Mesela İbo ve Ahmet Kaya dinlemeyen milliyetçi arkadaşlarım var. Ben bu kafadan çok uzağım şükür. İyi olan her şeyi dinlerim ben. Siyasi kimlikleri gram umrumda olmaz. Tıpkı Hakan Şükür konusunda olduğu gibi.
Adamın bir kimliği yok ki siyasi kimliği olsun başkan.
Karakter olarak saygı duyduğum biri değil çünkü rüzgar nereye eserse gidiyor. Bugün iktidar, yarın başka bir iktidar. Barlasgillerden işte.
Siyasi kimliği gram umrumda değil. Zeki ve kafa adam olması onu izlemem için yeterli bir sebep
Mesela İbo ve Ahmet Kaya dinlemeyen milliyetçi arkadaşlarım var. Ben bu kafadan çok uzağım şükür. İyi olan her şeyi dinlerim ben. Siyasi kimlikleri gram umrumda olmaz. Tıpkı Hakan Şükür konusunda olduğu gibi.
la Terim degil buHahaha telegol'da FT baglandi. Demin Adnan Aybaba Terim bizle dalga geciyor falan demisti, simdi de FT yuzume diyebilecek mi diyor hahah
Su an Telegol'de Terim konusuyor ama bu Terim degil la![]()