Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Koymuşlar işte birini saçmalıyor, ciddiye alınacak birşey değil. Açıklamalarından da belli yalan söylediği, kaale alınacak birşey yok.

Aklanacaklarına o kadar eminler ki...Bağlamışlar işi belli oluyor konuşmalarından.

Ya bu Tolga denen yönetici deminden beri cok acik konusuyorum diyor da, ben birsey anlayamadim, ikide bir ordan buraya atliyor.

Şu Yargıtay şunlara bir döşese de bir rahatlasalar.

Sokağa rahat çıkmak mı? La vallaha gerizekalı salak aptal bunlar yemin ederim. Yöneticisi de topçusu da :sad007:

Ulan taraftarın Azizeyi yolda bulsalar öldürcek :asd::asd:

Serefiz pandaya bak:yarim saat önce, fener sneijder icin temaslari vardi dedi..galatasaray daha morattiyle konusmadan önceden demisti. fenerli yöneticiye soruyor, fener sneijder teklif yapti mi. Yönetici hayir diyor. Ve bunu ispat eden ciksin falan diyor. Be serefsiz panda, niye sustun o an?????. Daha yarim saat önce, fener galatasaraydan önce sneijder icin temasa gecti dedi.

Sezon sonu 1-2 dünya capinda transfer yaparsak bunlar intihar eder:D

sokakta görsem şu adamı varya canlı çıkamaz

içinden şunları toplu olarak yakmak geçiyor

Bunlar degilmiydi sneijder fb de diye ekranda kocaman son dakika veren :asd:

Şeytan diyor bağlan babamı vereyim ilk Adnan Polat taklidi yapsın sonra ben alayım :asd: Ana avrat hepsine..

Biri şuna Cemal Manga olayını hatırlatsın.

Fener sempatizan ortami bulmus konusuyo iste yonetici rahat rahat tepki almadan.

Fbyi koruyan basbakan bunu herkes biliyor,sike sürecini en iyi bilen kisi lütfü aribogan

Şike olayı bizim başımıza gelse fener camiası yanımızda olucakmış :D ulan kaydırık bi hazırlık maçında farklı forma giyildi diye nalga olayının takipcisi olacağız diye resmi siteden açıklama yapan adamlar şikeden yargılansak yanımızda olacakmış cehennemin dibine kadar yolunuz var bunlar daha iyi günleriniz.

Valla gercekten bunu ben de düsündüm, bunlar coktan baglamis dedigin gibi.

Bunları yargıtayda aklamaz kişiler alır cezalarını kulüp işini bi şekilde bağlarlar ceza almazlar taraftarları zaten koyun bakın şike olsa takımda ceza alırdı der uyuturlar ama uefa acımaz olayın sonu belli avrupaya gidemeyecekler

Elemanlar seni s..... imi.

Sinir oldum akşam akşam ya

Insallah mersine yenilirlerde kaos dahada büyür,serefsizler allah sizi bildigi gibi yapsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt