Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman'ı izliyorum. Göz ucuyla bakayım dedim neymiş "Özgür Yankaya bizi kolluyormuş" ulan 1 tane hatalı kararı vardır en fazla attıkları başlığa bak satılmış herifler Fener maçlarında bu başlığı atabiliyor musunuz? Zaten bu yıl izlemiyordum pek bu saatten sonra izlemem rüzgar ne taraftan eserse o tarafa sırtını döner bunlar, yarın talimat gelir Fener'e saldırırlar, ertesi gün başka talimat gelir yukarıdan BJK'ye döner eleştirileri

bu yıl fetö muhabbetlerininde etkisiyle medya bize fena halde bilenmiş durumda

kanallarda bir tane bile galatasaraylı yorumcu bırakmadılar bize karsı saldırılarına kulüpte yanıt vermiyor

Hersey yonetimin elinde. Takima kalkan olmalilar. Artik sunlar hakkinda bir aciklama yapmamiz lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burda yanlış şey tartışılıyor aslında. Diyelim ki Özgür Yankaya bugün bizi kolladı. Ahmet Çakar haklı. Peki BJK ve Fener'in kollanamalarına neden hiç değinmiyorlar? Geçen hafta BJK'ye verilemeyen kartlar ne olacak?

Şunlara iyi bir açıklamayla çakmak lazım. Bu ahmet denen hıyar iyice abarttı.

Rasim de tam bir gerizekalı. Ulan ne Fener'i 2 senedir kollanan BJK. BJK'yi iyi kapatıyorlar.

Beyler TT calismasi yapmamiz yada baslatmamiz lazim. Yonetim sunlara gecirmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biri twitterdan Beşiktaşın dünkü golü öncesi korner yokken korner verildiğini ve devamında gol olduğunu yazsın bu andavallara.

Bu ağız isali olmuş seviyesiz medya maymunları ciddiye almayın lütfen. Komik ise öyle izleyin işte ki ben şahsen sadece ve sadece aciz ve mide bulandırıcı buluyorum genellikle bu insanları. Fenerli Apo bazen futbol yorumu yapmaya çalışıyor işte mantıklı şekilde okadar.

Bunlar cok oldu ama ulan Ahmet karabuk macindaki 10 saniyenin hesabini yapiyosun fenev her hafta 3 dakikalik duraklamanin 7. Dakikasinda gol atiyor serefsiz !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medyada Galatasaraylı yorumcu kalmadı resmen.

Hepsi bjk li fbli. Bunlardan ne kadar objektif yorum görebiliriz.

Levent tüzemen var bi a sporda oda bazen sapıtıyo. Onun dışında trabzonlı biri var a sporda oda savunuyo ara sıra başka yok hatırlamıyorum.

Taraftarımız çok büyük, bu kadar büyük bi camia olmasak medyada çok ezicekler. Sosyal medyadan yükleniyoruz afallıyolar allahtan

T@patalk ????

Ciddiye almayin yaw :D

Ferhat elini cekti diyordu noldu unutuldu gitti

Izlensin diye farkli fikirler olacak tabi yoksa hepsi ayni fikirde olsa hic kimse izlemez

Özgür Yankaya adamdır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakar hala karabük maçı için ağlıyor

Bugün kibirbahçe maçı neredeyse 95 dakika oynandı artı dört olmasına rağmen

Hakem anca kibirbahçenin atağı bitince bitirdi maçı

Bundan önce de kibirbahçe olsun beşiktaş olsun süre bittikten sonra gol attılar o yüzden nedir bu adamın ıkıntısı.

Etoonun verilmeyen golüne gelince

Hakem bugün çok basit pozisyonlara faul verdi ve bunların çoğu antalya lehineydi

Hakana yapılan hareket kural kitabında faul çünkü rakibe elini koydun mu geçmiş olsun

Kural bu ama her hakem çalar mı tabi ki çalmaz ama bugünkü hakem zaten çok basit düdükler çalarak çizgisini belli etti

Bugün Antalya hakem yüzünden kaybetmedi çünkü antalya toplam iki kere geldi

Yazıklar olsun böyle yorumculara özellikle Çakar gibi kuralları bilmesi gereken eski hakemlere

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt