Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta Galatasaray'a agizi kopurerek hakaretler eden Cakar'a sadece FT'e laf sokuyor diye laf sokmak nasil bir Glatasaray'lilik anlayisidir? Kusura bakmayin biraz agir olmus olabilir ama begenirsin begenmezsin Galatasaray'a en cok katkida bulunmus FT'i boyle Aziz'in itlerine yem edecek degiliz. FT camiamizin efsanesidir aksi dahi tartisilmaz. Eger 4 yildizin , Avrupa kupan var diye gururlaniyorsan bunun bas aktorlerinden biri FT'dir. Hadi kendisine saygi duymuyorsunuz bari Galatasaray'imiza bulundugu katkilara saygi duyun.

Terim'e ben saygı duyarım. Ama şu an Çakar bu hadsiz lafları ediyorsa bunda Terim'in de büyük suçu var. Bu futbol ortamını bu kadar çirkinleştiren, karşısındakine saygı duyulmamasını örnekleyen kişilerin başında geliyor. Unutmayın daha 1 ay önce şu an Galatasaray Tdsine büyük saygısızlık yapmıştır Galatasaray düşmanı gazeteci Turgay Demir'in çanak sorusuyla. Turgay Demir yine bir kaç gün önce devre arasından sonra Terim ile Şenol Güneş çekişir diye yaygara yaptı.

Saka maka Mustafa Gunel'de tam Pro-Aysal'ci

2 sene iyi isler yapti oda cok sevmedigin FT sayesinde FT gittikten sonra rezalet yonetti. Aysal adam gibi adamdir ama dogrulari kadar yanlislari var. Suan Avrupa'da degilsek Aysal yuzunden. Gecmis borc falan deme cunku toplam borc ile alakasi yok...

Ben buradakiler gibi ne Terimciyim nede Aysalciyim vs. Ben Galatasaray'liyim aga!

Galatasaray'imiza kim katkida bulunursa benim saygimi hakeder.

Garibanları aç bırakan zihniyet :D Ulan rasim ahahah

Lan olay net iste..

Bu kavgalar olmus dedikleri gibi. Ama devamini getirmiyorlar manipüle etmek icin.

Kavgadan dolayi FUTBOLCULAR BILEREK SAHADA YÜRÜDÜ. ARDA CIKARKEN TERIM'E BAKMADI BILE.

VE BU YÜZDEN TERIM 'TÜRK MILLETINDEN ÖZÜR DILEMELILER' DEDI

Fatih Terim'in karari son derece dogru!

Terim'e ben saygı duyarım. Ama şu an Çakar bu hadsiz lafları ediyorsa bunda Terim'in de büyük suçu var. Bu futbol ortamını bu kadar çirkinleştiren, karşısındakine saygı duyulmamasını örnekleyen kişilerin başında geliyor. Unutmayın daha 1 ay önce şu an Galatasaray Tdsine büyük saygısızlık yapmıştır Galatasaray düşmanı gazeteci Turgay Demir'in çanak sorusuyla. Turgay Demir yine bir kaç gün önce devre arasından sonra Terim ile Şenol Güneş çekişir diye yaygara yaptı.

Ben kendim elestirdim Terim'i o sacma sapan saygisizca sozleri yuzunden ama Terim hic bir zaman bu Amo'nun ki gibi seviyesiz konusmadi. Adam mahale karisi , daha neler neler dedi...

Ben demiyorum ki elestirme ama Amo inanin bana Arda haksiz olsa bile FT'yi yine linc edecekkti cunku Galatasaray'li. Adam azili Galatasaray dusmani.

2 sene iyi isler yapti oda cok sevmedigin FT sayesinde FT gittikten sonra rezalet yonetti. Aysal adam gibi adamdir ama dogrulari kadar yanlislari var. Suan Avrupa'da degilsek Aysal yuzunden. Gecmis borc falan deme cunku toplam borc ile alakasi yok...

Ben buradakiler gibi ne Terimciyim nede Aysalciyim vs. Ben Galatasaray'liyim aga!

Galatasaraylı isen, daha kısa zaman önce teknik direktörümüz Riekerink beye büyük bir saygısızlık yapan ve kulübümüzün kutlu şampiyonluk yürüyüşüne zarar veren herifi savunmazsın sevgili kardesim.

Galatasaraylı isen, daha kısa zaman önce teknik direktörümüz Riekerink beye büyük bir saygısızlık yapan ve kulübümüzün kutlu şampiyonluk yürüyüşüne zarar veren herifi savunmazsın sevgili kardesim.
Ozan Puki reis ben Terim'i elestirmedim mi Riekerink'e saygisizlik yapti diye?

Ben kendim elestirdim. Saygisizlik yapmistir hatta daha ileri gittim Terim'in Galatasaray'da TD'lik misyonu bitmistir dedim.

rezalet dedigin SL ölüm grubundan cikti. Terim denen dallama o grubtan nah cikardi (Zaten bikere cikti sadece o da cluj ve bragali )

Eger bu kavga olayi dogru ise FT kesinlikle haklidir. Tumer yaardimci falan hangi hakla hocanin yardimcisina yumruk atarsin. Bu nasil simarikliktir...

Tumer'in yaptiklari dogru olsa bile yinede yapilan cok yanlis. Zaten Euro oynanirken cok belliydi bir bokun dondugu. Oyuncular isteksiz isteksiz oynadilar adeta.

rezalet dedigin SL ölüm grubundan cikti. Terim denen dallama o grubtan nah cikardi (Zaten bikere cikti sadece o da cluj ve bragali )

yt de tekrarini izlemeye degermi ?

milletin galatasaraylılığı sana mı kaldı yozgatlı? sen madem galatasaraylısın ne hakla hala ünal dillemesi yapıyorsun şuan hala kulüp onun enkazını toplamaya çalışıyor..

Ben yanlis anlasiliyorum sanirim. Sakin beni Terimci veya Aysalci gibi kavramlara yerlestirmeyin. Aysal'ida , Terim'ide severim...

Ayrica Terim savunmak gibi olmasin ama Terim sayesinde SL'ye gitmeye hak kazanan takim ile olum grubundan cikti ama sonraki sezon fb'nin cezasi yuzunden Sl'ye gidebildik yoksa SL olmayacakti. Ersun kerhanecisini Nisanda sampiyon yaptik Terim'den sonra.

Dedigim gibi kimseyi savunmuyorum sadece dogrulari...

Ünal Aysal ve Terim'in bir daha kulübe gelsin diye gereksiz düşüncelere kapılmayacağımız Nazifoğlu, Riekerink gibi güzel insanlarla Cl'de başarılı olacak modern Galatasaray günlerine yürüyoruz inşallah.

Ünal Aysal ve Terim'in bir daha kulübe gelsin diye gereksiz düşüncelere kapılmayacağımız Nazifoğlu, Riekerink gibi güzel insanlarla Cl'de başarılı olacak modern Galatasaray günlerine yürüyoruz inşallah.

Aynen yeter artik u gecmis takintilarimiz suan Nazifoglu ve Riko Pasa muthis gidiyor. Guzel bir sinerji , evlatciligin , cetenin olmadigi bir ortam yaratildi bunun zevkini cikaralim. Ama ne Aysal'i nede Terim'i boyle fener itlerine yediririz!!!

Ben dün dedim kesin işin içinde para da var para yok demesin kimse. Ne bokuma yaradığı belli olmayan tümer denen gerizekalı olayların odak merkezi.

Noldu 2008 ruhu milletçe bir tarafımıza mı kaçtı o üçlünün orada ne işi vardı katkıları neydi? Neden para aldılar?

Turnuvaya gitmemizi sağlayan adamlardan biri olan burak prim almayıp bu üçlü sırf 3 maymun görüntüsünü vermek için neden para aldılar?

Suç terimin ne diye işleyen sisteme çomak sokup bu çocukların üstüne üst akıl veriyorsun. 2008 turnuvasının ruhunda arda-g.gönül- balta gibi oyuncular yok muydu yetmez miydi bu adamlar.

Birilerine para kazandırıp türk halkının vergilerini gasp eden adamlar önce çıkıp özür dilesin.

Değil terim babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam. Kimsenin hakkını yemeyeceksin oteriteyse oteriteyi sağlayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt