Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalaka köpekler kim başarılıysa onu şişiriyorlar...

Kim kötü gidiyorsa yerden yere vuruyorlar haysiyetsiz adamlar 1 taneside çıkıp demiyorki abudallah avcının 4.Torbaya düşürdüğü milli takımı Fatih Terim avrupa şampiyonasına götürdü..
Bu kurrayı 4.torba vesilesi ile çektik.... şerefsizler...

Hoca istifa etsinde aptulla avcı size müstehak doldursun sercan sararer vs vs adamları milli takıma...

Hocam bir TR klasigidir guclunun yaninda olmak.

Bu Abdulkerim yeminle en dogru konusanidir orada...

Fanatikligi tutuyor lafim yok ama kimseyi yalamiyor kendi camiasi haric

Sinan , Rasim , Ertem gibi yalamiyor

rasim hep birilerinin itliğini yapıyor.

Bu Abdulkerim yeminle en dogru konusanidir orada...

Fanatikligi tutuyor lafim yok ama kimseyi yalamiyor kendi camiasi haric

Sinan , Rasim , Ertem gibi yalamiyor

ahmet çakar en son etek giyiyordu ... doladı kobrayı boynuna ben bunları komedi filmi izler gibi izliyorum ciddiye almıyorum çünkü..haysiyetsizler..

İşallah Fatih Terim istifa eder görürüz gelen hocayı aptulla avcıyı ersunu da biliyoruz işte bu kadar zor değil ya başarılı adamı takdir etmek tamam formsuz olabilir kötü oynatabilir yanlış kadro çıkararır bunları eleştirelim kabul ama eyvallah ama adamın yaptıklarını hizmetlerini bu kadar küçük düşürmeleri hoş değil milli takımın başında çıktığı maç sayısı şunların yaptığı televizyon programından fazladır..

ahmet çakar diyorki istiyorki yanıma otursun

Ulan o adam senin yanına otursun yeminle ona olan bütün sevgim biter eğer o kadar düşerse Fatih Terim...

Herkesi yalayıp yıkayıp ama biz bir şey demedik demeye çalışıyorlar Fatih Terim derhal bence basın toplantısı yapıp isim vererek basın medyanın ........

Bakalım bir daha konuşabiliyorlarmı

tam küfür edecektim cakar kendisi dedi sacmaliyorum dogru yapiyor jor dedi

Bunun FT dusmanligi nedir?

Tamam bende Terim'i seven biri olarak basarisiz buluyorum , bengenmedigim huylari mevcut ama bu rok suursuzca saldiriyor FT'ye?

FT tekmeyi yedikten sonra canlı yayında FT Aysal mesajlaşmalarını falan açıklamıştı Rok. Bu olaydan sonra mahkeme durumları falan olmuştu. Tabi daha önceden de mahkemelik oldular FT ile.

Rok normal şartlarda Aysal'ı sevmez. Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı var ortada biraz.

Alanya'nın neyi meşhur? Akşama Rasim yedirsin Abdulkerim'e :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt