Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkası bir öyle bir böyle olunca dansöz

ROK bir öyle bir böyle olunca kandırılmış olur

Hay sizin anlayışınıza..

puahah,rasim azizi gibti birakti,gel her yerde tokatliyim diyor,adamsan karsima cik diyor

Yok ya. Adam bjk lı olduğunu söyledi resmen zaten övünerek de hanımı ve kızları fanatik fenerli.

Fbjk diye bir gerçek var ise oda bunun simgesidir galiba
Çakar Galatasaraylı babası Beşiktaşlı.

Ama objektif takılıyor kendi çapında işte, ekranlarda kalmak için yalıyor milleti.

genel ev çaycısı kılıklı herifler. :asd22:

Ben doğru safta yer aldım kimin biteceğini tahmin ettim diyor yani :D

Adam kendi ağzıyla söylüyor :asd22:

Fetöcü yaptı yapacak azizi rok. Çok sert giriyor azize

Ben senden önce Fetö dedim kavgası var. Ülkenin geldiği hale bak sırf yaranalım ya da başımıza iş gelmesin diye ben şu tarihte "Hoca efendi demeyi bıraktım, şu tarihte Fetö dedim" muhabbetleri döndürüyorlar. Yüzsüzlük kötü şey tabi insan utanır baştan beri Gülen'in sahtekar olduğunu söyleyen insanlardan biraz utanırsınız azıcık yüzünüz olsa

Son düzenleme:
Rok siyaset konusunda çok tehlikeli adam Türkiye'de. Adam trollük ile biliyoruz da adamı yakar bu herif.

ROK baya sert girdi topa.

435f4ba6defed02aa3de7474d8bd6cef.jpg

Rok a bak. Türkiye kimlerin ellerinde be.
Adam çakalın en önde gideni. Siyaset bakışı hepsi kendi çıkarları için ve bunu çok fena lehine de kullanıyor. Rte ci olduğu belli yani.

17-25'ten 2-3 hafta önce 3 defa köşesinde hocaefendisine açık mektup yazan ROK, 7 şubatta soğuk savaştaymış.

İşin gerçeği şu ROK,Aziz vs herkes bunların Savcılarıyla,Abileriyle kankaydı iç içeydi. Mit krizi ile başlayan 15 Temmuz ile biten süreçte kendini kurtaran kurtardı, kurtaramayan içerdi. Kavga ben daha erken kurtardım, sen hala onlarlaydın kavgası. Olan masum vatandaşa oluyor işte, masum vatandaş ölüyor, masum vatandaş mağdur oluyor, asıl yardım ve yataklık edenler görüldüğü gibi yüzsüzce konuşmaya devam ediyor başkalarını "FETÖ'cü" olmakla suçluyor.

Tarafların ikiside haklı ne olacak şimdi ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt