Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Rıdvan battıkça battı bugün...

Adam harbiden yalakaymış. Hem azizeye iyi görünmeye çalışıyor hem de Başbakanla arayı bozmak istemiyor.

Rasim arayı kızıştırarak Rıdvanı rezil etmeyi başardı. Bu gece Rıdvan Türkiyeye rezil oldu.

Gerçekten Rıdvan Dilmen bu akşam inanılmaz yıprandı .Resmen yalancı olduğu ortaya çıktı .Yalan herkes söyler ama bazıları yalanı toplumda daha iyi bir konum elde etmek adına söyler.Rıdvan da ben Başbakanın evinde yattım falan diyerek demek ki avantaj sağlıyormuş.Bu hem yalan hemde ahlaksızlık.Biz insan olarak tüm ülke önünde bu olayın bu şekilde cereyan etmesine de üzüldüm .Ne olursa olsun Rıdvan benim kuşağımda ki kişilerin çocukluk kahramanlarından birdir Fenerbahçeli de ols.(Tanju ,Rıdvan).Ama ne diye yalan söylüyorsun be kardeşim ? Ne gerek var bu tür yalanlara .

kesinlikle rezil oldu.

ayrica bugun anladim ki, bu ridvan azizeyi babasindan bile cok seviyormus, yani anlayacaginiz ntvsporda hep ona göre hareket ediyormus, yani kisaca biz hakliymisiz gene.

Ben Rıdvan'ın çocuğu olsam uzun süre konuşmam kendisiyle.

Rezil adam...

ben hayatımda bu kadar komedi görmedim hala gülüyorum rıdvan ın aciz duruma düşmesimi yoksa rok un pijliğimi

hahahahahaa program sabaha kadar sürsün istedim ama olmadi.ridvan cok pis oldu yaw.ntvde dediklerini kendi kivirdi angut.öldürürler kelimesinde saka yapmis.bak sen ;)

bu fb lilerin yüzde 99u aziz manyagi ;)

en sevdigim fb li spor yorumcusu kemal belgin.onuda fb liler hiiic sevmez cünkü adam objektif ;)

ridvan dilmen; hep tarafim ama ayni zamanda objektifim.(nasil oluyor bu;)

[video=youtube;QXb5tQSZTYM]https://www.youtube.com/watch?v=QXb5tQSZTYM[/video]

FTW sponsorluğu ile yayınlanmaktadır :asd:

bugün rıdvanın bittiği gün oldu

sıra geldi diğer özürlü fenerlilere

namusuyla para kazaniyormus hahahha hangi namus len angut

az bile yaptilar serefsize,icerdekilerin aileleri üzülüyormus falan filan diye edebiyat yapiyor.baska suctan yatan mahkumlarin ailelerini umursamaz yamuk.

o adam tam fanatik ve galatasaray düsmani.dikkat edin bizde ömer cavusoglu-ridvan-ercan gibi saldiran spor adamlari yok.

ridvan la ercan i etkisiz artik bi o kaldi... aman olmasin zaten antipatik yapar öyle adamlar bi takimi ve basina is actirir....

Çakar'ın Güntekin'e laf sokması da iyiydi :)

Rıdvan da rezil etti kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt