Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

harbiden ama, ilk önce ercan yok edildi, simdi iddianame kabul edilsin, tapeler, belgeler ciksin daha iyi görücegiz bu tipsizin ne kadar pis biri oldugunu.

bugünde ridvanin öldügü bir gün oldu.

siradak kim varsa artik :)

ama en önemli kisi bu iki kisiydi.

yula, cavusoglu falan filan, unlar zaten milletin dalga gectigi, ciddiye almadigi herifler

bu adam carsamba günü ntvspord aolur dime?

haha, merakla bekliyorum.

fener yenilirse, dahada eglenceli olacak haha

Eboue: Rıdvanın yerinde olsam bu akşam kendimi TV'de izlerken utanır, kanal değiştirirdim..

Gerçekten Rıdvan Dilmen bu akşam inanılmaz yıprandı .Resmen yalancı olduğu ortaya çıktı .Yalan herkes söyler ama bazıları yalanı toplumda daha iyi bir konum elde etmek adına söyler.Rıdvan da ben Başbakanın evinde yattım falan diyerek demek ki avantaj sağlıyormuş.Bu hem yalan hemde ahlaksızlık.Biz insan olarak tüm ülke önünde bu olayın bu şekilde cereyan etmesine de üzüldüm .Ne olursa olsun Rıdvan benim kuşağımda ki kişilerin çocukluk kahramanlarından birdir Fenerbahçeli de ols.(Tanju ,Rıdvan).Ama ne diye yalan söylüyorsun be kardeşim ? Ne gerek var bu tür yalanlara .

Rıdvan ve kahraman :S Spermman kadar olur onun kahramanlığı hayatı sakatlıklarla geçmiş abartılı bir tiptir.

rok yayının başından beri işi tatlıya bağlayalım ayağına ortalığı en çok karıştıran o oldu:D

Faik yüzünden haftaya program yapamıyacaklarmıs:D

Şu Rasim Ozanı hiç sevmiyorum ama medyada bunun kadar sert Galatasaraylı yok.

Rıdvan'ın da maskesi düştü sıra diğerlerinde..

emenikenin avukatına bak komedi:))

Emenikenin avukati iyi hal felan 10-15 ay ceza alir felan diyor.. Rasim ozan yok oyle yagma sen ne diyorsun.. 13 macta sike yap. dedigi kadar yat... :)

Selcuk yula'ya dokunsan aglayacak.. :)

Aziz Cumhurbaşkanı yasayı onayladığı gün dışarıda.

ahmet çakar delirdi programın sonunda, "bu maçlar için şike yapılır mı" diye aziz yıldırıma sövdü, selçuk da sonunda kabul etti ama sahaya inmedi falan filan dedi, her şey ortada en fanatik fenerli bile iddianameyi okuyunca yapılanların farkına varıyor

Programi sunan kiz güzelmis. :asd:

bu adnan aybaba nın yerine 15 16 yaşındaki bir çocuk çıksa daha makbul olur adam hiç birşeyden anlamıyor

ahmet cakar kadar şerefsiz bir adam yok. aziz yıldırım baş adam olamaz zorla para verdirilen bi adam olabilir dedi. utanmasa aziz yıldırım cıksın ben giriyim iceri diyecek hıyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt