Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

kadinin en mal resmini bulmussunuz... kadin güzel ...

Kalan kismi yayinliyorlar su an...Sanirim bastan basladilar..

İnternetten izlenecek bir adres yok mudur acaba ?

yıldıztv açılmıyor bende nedense .Site güncelleniyormuş.

Yıldız tv kapalı baska link varmı ses var görüntü yok diğer kanallarda..Varmı calısan saglam bi link..

Ercan saatci baglanmis. tv yi kapatmanin vakti geldi..

Vala görüntü yok diğer linklerde sadece dinleyebiliyorum Ercan'ın zırvalamalarını..

badardin dalan kim

Bedrettin Dalan (d. 18 Temmuz 1941, Bayburt) Türk mühendis, siyasetçi ve 1984-1989 arasında İstanbul'un ilk Büyükşehir belediyesi başkanı. İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi'nin kurucusu.

Bedrettin Dalan, 1941 yılında Bayburtlu bir ailenin çocuğu olarak Bayburt'ta doğdu.Annesi şıhbızın aşiretinden (Babası Türkmendir) olan Dalan[1], İTÜ Maçka Fakültesi'nden Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu. Anavatan Partisi'nin kurucuları arasında yer aldı ve 1984 yılında bu partiden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Bu görevi 26 Mart 1984 - 28 Mart 1989 tarihleri arasında sürdürdü. Üsküdar sahili bu dönemde imara açıldı ve bugünkü haline getirildi. 1986 yılında ANAP içerisinde yaşanan iç gerilimler sebebiyle genel başkan Turgut Özal ile çatışarak partiden tasfiye edildi.[2]

1989 yılındaki yerel seçimlerde başarısız olduktan yaklaşık 1 yıl sonra 17 Mayıs 1990'da Demokrat Merkez Partisini kurarak genel Başkanı oldu. Bu parti 14 Eylül 1991'de Doğru Yol Partisi'ne katıldı. Aynı yıl yapılan genel seçimlerde Bedrettin Dalan milletvekili seçildi. 1 dönem milletvekillik yaptıktan sonra siyasetten çekildi.

1994 yerel seçimlerinde DYP'den tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş, fakat seçilememiştir. Çesitli kuruluşlarda yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim görevlisi oldu. İstek Vakfı'nı kurarak, vakfın genel başkanı oldu. Vakıf çok sayıda anaokulu, ilköğretim okulu ve lise kurarak eğitime açtı. Vakfın kurduğu Yeditepe Üniversitesi 1996 yılında eğitime başladı.[3]

12 Ocak 2011 tarihinde İrticayla Mücadele Eylem Planı davası kapsamında hakkında kırmızı bültenle yakalanma emri çıkarılmıştır.

;)

badardin dalan kim

Bedrettin Dalan Ergenekon ile ilgili biri olarak yurt dışına kaçtı diye biliyorum ve bu şike ile ilgili 93 sanıktan biri yurt dışında ki Bedrettin Dalana para vermiş elden .

Güzel program oluyor bence.

Ahmet Çakar herkes Fenerbahçenin şike yaptığını şu tapelerle bilir söyler.

Okan baba ben izliyemiyorum sen onemli yerleri yaza dur takipteyim :)

Ne oluyor ya ? Baskalarınıda salarlarsa harbıden Bedrettin gibi kacar valla bu ulkeden

Saat 21:00 de tekrari varmis. kesintisiz sansursuz diye reklam yapiyorlar..

bedrettin dalan: Türkiyede hukuk terörü var. neden gelip yargılanayım?

son şike olaylarından sonra insan harbiden hak vermekte. işine gelene eyvallah gelmeyene yallah.

bu Rasim kimsenin konusmasina izin vermiyo ..hep baskasi konusunca kesip kendi bildigini söylüyor ..genelde dogru konusuyor biraz sessiz olmayi ögrenmeli baskasi konusunca

ROK'un siyasi programı, Dinamit.

Canlı Yayındalar az önce MAA aradı açtı konuştu telefonla ROK. "Bu saatte niye arıyor ki" diyor birde :D

Ahahahaha:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt