Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

yasinbaser - 03.01.2012 00:42

gebersin memleketten bir pislik daha gider

Fenerbahçe ye saldırırken iyiydi demi çoluk cocuk genç yaşlı demeden hepimizin içini yaktılar acımak yok

İyi haberlere sevindik hoca geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin

Yok usta ne haddime, ben o yaziyi yazarken ismine bile bakmadim..

Daha önce birseymi yazdim? Yazdiysam söyle, hatami düzeltiyim

Ama öyle kimseye gicikligim yoktur yanlis anlama
yok osman bana öyle geldi demekki saolasın.

Adam ol ne biçim konuşuyorsun benim söylediklerim beni bağlar yaşına saygımdan konuyu büyütmek istemiyorum ama Lan man diyebilecek kadarda değil.

Senin mesajlarindan ne kadar adam oldugun belli,rahatsizlik geciren adam var ortada sen hala 58.madde diyorsun,seninle tartismaya bile degmez.

Geçmiş olsun.. Biraz dinlensin.. Uzaklaşsın bu ortamdan...

neyse gecmis olsun önemli bir durum yoktir ins. kendisini sevmesemde reyting yapmasini severim

neyse, gecmis olsun.

artik daha cok önem verirler kilamya falan umarim.

_fukara_ - 03.01.2012 00:52

kiminin parası‚ kiminin bedduası çakar unutma....

firatgunayer fırat günayer

Son dakika..Ahmet Çakar doktor kontrolünde hastaneye götürülüyor..Kalp krizi riski söz konusu..Bilinci açık..

yasinbaser - 03.01.2012 00:42

gebersin memleketten bir pislik daha gider

Fenerbahçe ye saldırırken iyiydi demi çoluk cocuk genç yaşlı demeden hepimizin içini yaktılar acımak yok

bizede bir sürü laf etti ama şu durumda gebersin diyemem adama. bu lube ayarsız olsaydıda inşallah bişey olmasın derim. ama bu insan müsvettesinin bunu demesi normal.

Koskocaman medyadan tık yok... Bunların haberciliği bu kadar... Ne de olsa haber gerçek...

Senin mesajlarindan ne kadar adam oldugun belli,rahatsizlik geciren adam var ortada sen hala 58.madde diyorsun,seninle tartismaya bile degmez.

Seninle tartışan bile yok zaten kendi kendine pay çıkarma meajı alıntı yapan sensin, kimin adam olup kimin olmadığını bilen biliyor zaten, ben kimseye LANlı manlı konusmadım, konuşmamda laflarına dikkat et.

MOD arkadaşlar göreve ikili tartışmaya girmek istemiyorum, ama burda kimsenin biri birine LAN'lı lunlu konuşmaya hakkı yok !

Adam ölecek diye sevinenler veya rahatsizlandi diye espiri yapacak kisiler dahi var, insanlik disi seyler bunlar.

biran bos bulundum bende ufak espiri yaptim istemeden diger espiriyi okuyunca. Umarim uzun seneler yaşar Ahmet Cakarö kızsakda sövsekte bazen, insan hayatıdır ve renkli bir insandır.

Seninle tartışan bile yok zaten kendi kendine pay çıkarma meajı alıntı yapan sensin, kimin adam olup kimin olmadığını bilen biliyor zaten, ben kimseye LANlı manlı konusmadım, konuşmamda laflarına dikkat et.

MOD arkadaşlar göreve ikili tartışmaya girmek istemiyorum, ama burda kimsenin biri birine LAN'lı lunlu konuşmaya hakkı yok !

Hadi isine kardesim,hangi Mod arkadasina sikayet edersen et.

Valla bazı kafalara söylenecek hiçbir söz yok..Ahmet Çakar bizi de eleştrise adam gibi adamdır..Erman Toroğlu gibi kaypak değildir..

hyurekli Haluk Yurekli

Cakarin durumu iyiymis ekg icin sisli etfale goturuluyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt