Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Bu Derin futbol'un yapımda emegı gecen yorumlayan ve konuklarının hepsının Allah bildiği gibi yapsın, eleştiricek bişey bulamadılar yok Terim Hagi popescu Taffareli istemedi yok, Emenike ve Niang olsaydı 5-6 puan f7 lıder olurdu, Terim transferden anlamıyor falan filan ulan siz kimsiniz Allahın beterleri bugune kadar tarih yazılmıs her turlu basarının altında FATİH TERİM imzası var, sizin Fatih hocayı konusmadan once hatim indirmeniz gerekir Allahın faşoları, Türk futbolu biryerlere geldiyse oda FATİH TERİM sayesindedir sizin onun ayaklarını yıkayıp suyunu zemzem suyu niyetine içmeniz gerekirken eleştirmek için olmayan şeyleri olmuş gibi gösterip cımbızla eleştiri arıyorsunuz kimsiniz lan siz hırbolar hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

link yokmu hiç? beyaz tv yi izlemek için.Kendi sitesindeki izleme yerinde problem var.

ömer çavuşoglu gökmene özendi . bir aa koyyim çıktı agızdan

Zuahahah omer okuzu basti aaaa koyim lafini ipad 'e :D

Kullanamiyorsan ne gezdiriyon elinde hahaha

Bu Derin futbol'un yapımda emegı gecen yorumlayan ve konuklarının hepsının Allah bildiği gibi yapsın, eleştiricek bişey bulamadılar yok Terim Hagi popescu Taffareli istemedi yok, Emenike ve Niang olsaydı 5-6 puan f7 lıder olurdu, Terim transferden anlamıyor falan filan ulan siz kimsiniz Allahın beterleri bugune kadar tarih yazılmıs her turlu basarının altında FATİH TERİM imzası var, sizin Fatih hocayı konusmadan once hatim indirmeniz gerekir Allahın faşoları, Türk futbolu biryerlere geldiyse oda FATİH TERİM sayesindedir sizin onun ayaklarını yıkayıp suyunu zemzem suyu niyetine içmeniz gerekirken eleştirmek için olmayan şeyleri olmuş gibi gösterip cımbızla eleştiri arıyorsunuz kimsiniz lan siz hırbolar hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

normal şeyler bunlar Şjk ve Şb nin hali ortada. 7 puan çakmışız ikisine de. Baktılar bizim puan kaybedeceğimiz yok moraller süper, şikecilerin taraftarlarına şirin gözükme derdine düştüler

İbrahim haciosmanoglu UEFA genel sekreteri ile görüşmüş,UEFA'nın üstünde durduğu maclar Buca-fb,fb-ibb,Karabük-fb ve ibb-Bjk maclariymis.

şu an netten bakıyorum buna görüntü yok ses var birinin bi nefes sesi var kimse artık o konuşmalardan daha net :asd:

Ibrahim Haciosmanoglu: su an UEFA A kategori maclarini inceliyor. Bunu UEFA genel sekreteri söyledi. FB-Buca macinda hakem Bünyamin Gezer üzerinden sike yapildigi olasiligi üzerinde duruyor UEFA.

Not: A kategori dedigi maclar F5'in sike yaptigi maclar + BJK-IBB kupa finali. UEFA bu isin pesinde.

ben o maçlardan i.b.b ve karabüğü bilememde şu buca maçı tam şike yapılmış maça örnek gibi haksızmıyım ?

sivas macı yokmuymus o maclar arasında?

Diğer topakta yazdığımı buraya da yazayım

Fb-İbb

Fb-Karabük

Sivas-Fb

Fb-Buca şike + Bünyamin Gezer

İbb-BJK

A kategorisinde takip ediliyormuş UEFA'da.

A kategorisi en üst düzey oluyormuş.Bu doğruysa Fener tutmuş.UEFA TFF'ye bırakıyor ama herşeye bakıyor dedi.Ceza verilmezse müdahale edebilir demeye getirdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı Beyaz TV'de

Fener :sad007:

ahmet çakar bi ara 4-5 gün sonra bi müfettiş gelicek diyodu adamda tak o gün geldi şampiyonlar liginden attılar feneri bu 6 madde çıkarsa harbi 10 numara olur mantıksızda değil hani

şu şenes erzik denen adamıda hiç görmedim daha ismide garip

Bünyamin Gezer den ben birşeyler bekliyordum zaten aceleylen hakemliği bırakması tesadüf olamaz.

bunyamin gezerin alex yere atmasi sonucunda penalti caldigi (derbi) maci ve su karabuk maci aklimdan cikmaz hic

FB-İBB-Mersin-Giresun-Sivas küme düşer diyor Çakar duyum almış.Beşiktaş soru işareti diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt