Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Keske Kanalturk ve Beyaz dönüsümlü yayin yapsa. Biktim her Pazar/Pazartesi kanal kanal ziplamaktan :D

Keske Kanalturk ve Beyaz dönüsümlü yayin yapsa. Biktim her Pazar/Pazartesi kanal kanal ziplamaktan :D

Ercan,Bedri ve Selçuk Y. varsa hiç bulaşmıyorum ben beyaza.Ahmet te arada ayarı kaçırınca çekilmez oluyor o program.İşte arada bizimkiler önemli bir açıklama yapacakken açıyorum bitince kapatıyorum.

bu fenerliler ne cins , hangi uzaydan geldi bunlar

tipe bak saca bak

ne saçma program yaw hayır fenerli alıcaksanda akıllısını al bari bütün fanatik fenerli aziz yıldırım yandaşı kim varsa programa doldurmuşlar..

Kavga !

Aybaba iyice çirkinleşti . Yarın "çakıyorlarmış" bize. İyice çirkinleşti bu adama rezalet bir program.

Rasim içinde formayla çıkmış programa. Helall :)

Adnan Aybaba gibi evladım olsa cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim .

Ahmet Çakar Emre-Yobo basın toplantısına saydırıyor. Emre yalan söylüyor diyor. Yobo kökenlerine ihanet etmiştir falan diyor.

ahmet çakar ilginç bir noktaya bastı.

fb şampiyon gs 2. oldu diyelim. fb gene avrupaya gidemeyebilir gs yi direk alırlar diyor. o zaman ortalık harbi karışır.

samet aybaba resmen dunku maca takılmıs ya sen kendii takımına bakya

ömer çavuş cas davasını geri çekmesi konusunda açıklama yapıyor :)

kıvıra kıvıra bi hal oldu hırbo.

rasim ozanın bir gecede nasıl satıldığını(ya da manipüle edildiğini-kibar dille) gördünüz mü?

malum demirörenlere, doğuş ve ciner gruplarına (çalık vs....) bu ülkeyi paylaştıran El. bu rasim köpeğinin de tasmasını tutan el.

onlar için mesele şahıslar.. aziz dir şudur budur... mesele türk futbolunun ahlakı ve kamu vicdanı değil elbet.

onca şey varken ankarasporu aziz yıldırım düşürdü mü konuşulur saatlerce.

cimbomlu belki. Galatasaraylılık ahlakı yok ama. araştırmacı gazeteci hiç değil. sadece koltuğunun(pati) altına servis edilen dosyaları açan ve emredilen manipülasyonlarla kamuya yönlendirme yapan beş para etmez it.

neymiş fener gibi bi takım düşürülmemeliymiş (rasim ozan)

rasim ozanın bir gecede nasıl satıldığını(ya da manipüle edildiğini-kibar dille) gördünüz mü?

malum demirörenlere, doğuş ve ciner gruplarına (çalık vs....) bu ülkeyi paylaştıran El. bu rasim köpeğinin de tasmasını tutan el.

onlar için mesele şahıslar.. aziz dir şudur budur... mesele türk futbolunun ahlakı ve kamu vicdanı değil elbet.

onca şey varken ankarasporu aziz yıldırım düşürdü mü konuşulur saatlerce.

cimbomlu belki. Galatasaraylılık ahlakı yok ama. araştırmacı gazeteci hiç değil. sadece koltuğunun(pati) altına servis edilen dosyaları açan ve emredilen manipülasyonlarla kamuya yönlendirme yapan beş para etmez it.

neymiş fener gibi bi takım düşürülmemeliymiş (rasim ozan)

İpini tutan yönlendiriyor işte... Bu şike işinin arkasında kim ne derse desin başbakan var...

daha da başka şeyler var arkalarda. kastım başbakan değil direk. eskiye dair ne varsa silme var. karamehmetin bitirilmesi bile olabilir.

23:00 DERİN FUTBOL BEYAZ TV

22:45 TELEGOL KANALTÜRK

Cipsler kolalar çıksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt