Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Bizim stadyumda Nihat Özdemir'in o saçma sapan konuşmasını verdiler, Ünal Aysal'ın cevabını vermediler.

Programda da dediler ki ee Ünal Aysal ne cevap verdi dediler, yok bir cevap veremedi ve program bitti dediler.

Böyle yanlı yayınlar yapan iğrenç programlar oldukça bu futbol temizlenmez.

rok yine kaba etinden bişeyler sallıyo

futboldan anlamayan ne kadar adam varsa topluyorlar bu tür programlara

Bir kere izledim. Adamların hep bir ağızdan bağıra bağıra konuşmalarından bir mok anlamadığım için 3 dakika dayandım ve kapattım. Bir daha da izlemedim.

ROK'un iddiasına göre Berbatov bitiyormuş. Göktuğ Sevinçli'de Melo'nun alınmayacağını söyledi. Başkanımızın bugün yaptığı bazı açıklamalarını da örnek olarak gösterdi. Hatta alternatifi bile hazır falan dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum. Bu arada Ahmet Çakar ile olan davamız bugün başlıyormuş.

Yavaş yavaş futbol dışı olaylar bitecek yeni sezonda. (Öyle umuyorum. :) )

Bakalım bu Rasim ve Ahmet Çakar ne yapacak ? Bu program bütün sezonu şike konuşarak geçirdi. İş futbola kalırsa üç haftada yayından kalkarlar gibi geliyor. :asd:

Yavaş yavaş futbol dışı olaylar bitecek yeni sezonda. (Öyle umuyorum. :) )

Bakalım bu Rasim ve Ahmet Çakar ne yapacak ? Bu program bütün sezonu şike konuşarak geçirdi. İş futbola kalırsa üç haftada yayından kalkarlar gibi geliyor. :asd:

Sinan Engin'i transfer etmişler. İyice çekilmez oldular. 5 dakika bile bakılmaz gibi.. :)

Sinan Engin'i transfer etmişler. İyice çekilmez oldular. 5 dakika bile bakılmaz gibi.. :)

Sinan Engin dizi izlemekten maçları takip edemez ki. Adam tam bir dizikolik.Kuzey güney,doğu batı anlatır durur artık :)

Bu aralar Sinan Engin'de ciddi Galatasaray düşmanlığı seziyorum.. :)

Bjk'liler öyledir genelde. Gizli Galatasaray düşmanlığı,gizli Fenerbahçe hayranlığı...Herşeyleri gizlidir.Süleyman Seba da MİT'çiydi zaten. Nerden nereye bağladım olayı yine :)

Bjk'liler öyledir genelde. Gizli Galatasaray düşmanlığı,gizli Fenerbahçe hayranlığı...Herşeyleri gizlidir.Süleyman Seba da MİT'çiydi zaten. Nerden nereye bağladım olayı yine :)

Önceden bu kadar kini yoktu. Bu şikeden sonra bildiğin psikopata bağladı. Sonra toparlamaya çalışıyor da, olmuyor. :)

çavuşoğlu

baykam

aybaba

gibi spordan anlamayan fanatikleri yayına çıkardığı sürece asla tarafsız olamaz...

medyadaki beşiktaşlıların tamamı aslında gizli birer fenerbahçeli bunun en büyük örnekleride sinan engin ve adnan aybaba..

ilk başlarda seyrediyodum ama sonradan ciddi cozuttular, 2-3 aydır izlemiyorum telegol izliyorum illa izleyeceksem

canli yayinda .... bir mhp millet vekili var bos bos konusuyor aziz yildirim akp istedigi icin icereymis sike ile ilgisi yokmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt