Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

ROK birini de sevme lan yeter ya :)

Cok fazla canli yayina cikiyor oguz altay...

Sedat Dogan stad konusunda yine acik kapi birakti gibi geldi bana. Ulan bir kere olsun net konusun arkadas. Cok mu bir sey istiyorum anlamadim ki.

Eğer stadı paylaşırsak yönetimin benim gözümde değeri kalmaz.Şu şerefsizlerle paylaşmayalım stadı.

Rasim fener topalı 7 milyona aldı diyo

Biz neden kendi kendimizle uğraşıyoruz? 2 gün sonra UEFA ebemizi bekliyor, biz hala staddır, disiplindir, kıldır, tüydür uğraşıyoruz. Ülke olarak daha ne halt olacağımız belli değil, herkes kendi hesabı peşine düşmüş. Ezeli rakibinin stadında kupa kaldırmışın, yıllarca kutlanabilecek bir olay var, ama şimdiden unuttuk, bu kadar güllük gülistanlık günlerde her gün yeni bir sorunla uğraş.

yeter be Adnan Polat Hakan Sukuru keske gondermeseymis

Millet vekili olduktan sonra bu tur konusuyor.

Ednan ne diyor yine? Aziz ile yaptığı telefon görüşmelerinde Galatasaraylı muhaliflerin dedikodusunu yapmasını mı?

adnan polatı bencede ihrac etsinler. bu herif yüzünden hala bu olaylar konuşuluyor. bitin lan artık bitin.

edit:bülnet tulunun hala bu yönetimin icinde bulunması skandaldır. 2. adnan sezgin vakası. aklına yandıgım birde mektup yazmış. onun yüzünden bize leke atılıyor.

Melo ve Eboue ne yapmis? Ben bir sey mi kacirdim. :o

volkanın avukatı cıktı. hic susmuyor herif.

Helal Ahmet Çakar..

Melo ve Eboue ne yapmis? Ben bir sey mi kacirdim. :o

Ahmet in dili sürştü orda Melo yerine ikincide Eboue dedi hararetle konuşurken yanındakiler düzeltti. Yalnız Melonun hangi dansı nasıl Türk futbolundaki başıboşsuzluğa gösterge oluyor ben de onu anlayamadım uçtu resmen doktor. Bu arada Çakar gs li diyen bir kaç kişi duydum bu adam bu belli olmasın tarafsız gözükeyim diye sürekli bize giydiyor triplere giriyor galiba.

beyaz tv de rıdvanla sinan enginde var.

rıdvan dilmen hedef şaşırtmış GS şampiyonluğundan sonra ilk kez çıkıyor tvye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt