Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ahmet Çakar ağır konuştu.

Beşiktaş, Avrupa'daki liglerde bir zamanlar ligin efsanelerinden olup da şimdi alt liglerde veya orta sıralarda mücadele eden takımlar yolunda.

bu program adnan aybabadan sonra duzeldi biraz valla beyaz tv ve kanalturk olmasa izlicek spor programı yok

Tgrt Haber izlemedin herhalde

Ara sıra ama şu tahir kum eziği cikiyor (bugün yine sikecilerin ceza almayacağını düşündüğünü söyledi, ne garip :)

Kemal Belgin ve Ümit Aktan var zaten onlar yeter

Rasim bu programda sunucu değilmiydi ?

Uyduya yeni ekledim de kanalı.

Ayrıca 5 dakikalık izlenimim ; Sinan Engin ağır mal.

PSG 2. torbadan gelecek diyen var programda. :lol:

ps. bende timsaha gelmeyim PSG 4. torbada değilmiydi ?

bu sunucu gıcıgıma gitmeye başladı. durmadan bizle ugraşıyor hırbo.

Elmandere bonservis vermedik adam 6-7 verdiler dedi:D

Sunucu tam bir gerizekalı. Bu programda da Elmander'den için 6-7 milyon bonserivisi var dedi. Geçen program da da Selçuk İnan yılda 4 milyon euro alıyor demişti.

Kim ne derse desin Uğur Meleke ve Mehmet Demirkol'u ayırdığımızda televizyonlarda en doğruya yakın yorumları yapan isimler Ömer Üründül ve Rıdvan Dilmen. Geriye kalanı çöpe at. En azından adamlar futbol konuşuyorlar. Bu beyaz tv dekiler falan tam futbol fukaraları.

Kim ne derse desin Uğur Meleke ve Mehmet Demirkol'u ayırdığımızda televizyonlarda en doğruya yakın yorumları yapan isimler Ömer Üründül ve Rıdvan Dilmen. Geriye kalanı çöpe at. En azından adamlar futbol konuşuyorlar. Bu beyaz tv dekiler falan tam futbol fukaraları.

Rıdvan, Emin misin?

ilginc

Rıdvan, Emin misin?

Fanatik fenerli evet ama en azından futbol konuşuyor, bir şu saçma tiplere bakıyorum bir de Rıdvan'a bakıyorum yani fark var arada. Ömer Üründül mesela evet adamın tekrarları çok fazla, ama çok mantıklı yorumlar yapıyor, futbol konuşuyor. Son yazısında bizim takımı değerlendirmiş, açın okuyun.

Fanatik fenerli evet ama en azından futbol konuşuyor, bir şu saçma tiplere bakıyorum bir de Rıdvan'a bakıyorum yani fark var arada. Ömer Üründül mesela evet adamın tekrarları çok fazla, ama çok mantıklı yorumlar yapıyor, futbol konuşuyor. Son yazısında bizim takımı değerlendirmiş mesela açın okuyun.

futboldan bihaber rıdvan. rıdvan tam bir futbol cahilidir. avrupa futbolunu izlemeyen bilmeyen yorumcuyu ben yorumcu demem. bunlar güntekin le berabar kameniye 37 yaşında demiş tipler.

Rıdvan dilmen kendisi koyu fblidir . Atıyorum GS-ANK maçında bile 5 dakika GS'yı yarım saat FB'yi konuşur . 3 Temmuz'dan beri hep taraflı konuşuyor . Neymiş Muslera'nın penaltısı etik değilmiş vesaire vesaire . FB'nin her maçından sonra 3 temmuzdan beri diye başlar futbol konuşmaz . Maçın sonrasını bende konuşurum önemli olan maçtan önce konuşmak .

futboldan bihaber rıdvan. rıdvan tam bir futbol cahilidir. avrupa futbolunu izlemeyen bilmeyen yorumcuyu ben yorumcu demem. bunlar güntekin le berabar kameniye 37 yaşında demiş tipler.

Bu benim görüşüm sonuçta katılmayabilirsiniz. Ama Rıdvanı fenerlilerin de çoğu sevmiyor pek. Bir futbol yorumcusunu kimse sevmiyorsa demek ki herkesin duymak istediği şeyleri söylemiyor demektir, ve ben tutarım o adamı. Tarafsız olamasa bile tarafsız olmaya çalışıyor. Tek eleştirdiğim konu Rıdvan arkadaşlarını (Aykut) eleştiremiyor ve evet biraz dünya futboluna uzak. Ben Rıdvan çok iyi demedim zaten tv deki saçma tiplerle kıyasladım.

İftar yapmadı arkadaş daha.

İftar yapmadı arkadaş daha.

Mübarek gün hakaret ettirme kendine istersen. Benim görüşüm bu katılmıyorsan nedenlerini yaz ya da gölge etme başka birşey istemez.

Hayattaki statün ne? Mesleğin ne? Futboldan ne kadar anlıyorsun? Yaşın kaç? Tanımadığın insanlara karşı daha temkinli yorumlar yap bence. Karşı karşıya geldiğinde futbol dahil her konuda iki kelime tartışamayacak kadar bilgi eksikliği hissedeceğin insanlarla klavye başında böyle konuşma benden sana tavsiye ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt