Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Bu benim görüşüm sonuçta katılmayabilirsiniz. Ama Rıdvanı fenerlilerin de çoğu sevmiyor pek. Bir futbol yorumcusunu kimse sevmiyorsa demek ki herkesin duymak istediği şeyleri söylemiyor demektir, ve ben tutarım o adamı. Tarafsız olamasa bile tarafsız olmaya çalışıyor. Tek eleştirdiğim konu Rıdvan arkadaşlarını (Aykut) eleştiremiyor ve evet biraz dünya futboluna uzak. Ben Rıdvan çok iyi demedim zaten tv deki saçma tiplerle kıyasladım.

dostum sana katılmam zaten mümkün değil .ömer üründül falan demişsin. sen siyah ben beyazım. o kadar zır düşünüyoruz.

dostum sana katılmam zaten mümkün değil .ömer üründül falan demişsin. sen siyah ben beyazım. o kadar zır düşünüyoruz.

Tamam o senin görüşün, saygı duyuyorum. Bu ne senin görüşünün doğruluğunu kanıtlar, ne de benimkini. Herkesin bir doğrusu vardır.

Gerçek bir yanlış varsa; insanların kendi doğrularını gerçek doğru sanması ve insanlara bunu kanıtlamaya çalışmasıdır.

Mübarek gün hakaret ettirme kendine istersen. Benim görüşüm bu katılmıyorsan nedenlerini yaz ya da gölge etme başka birşey istemez.

Hayattaki statün ne? Mesleğin ne? Futboldan ne kadar anlıyorsun? Yaşın kaç? Tanımadığın insanlara karşı daha temkinli yorumlar yap bence. Karşı karşıya geldiğinde futbol dahil her konuda iki kelime tartışamayacak kadar bilgi eksikliği hissedeceğin insanlarla klavye başında böyle konuşma benden sana tavsiye ;)

karşıdaki adamı zenci köle muamelesi yapmışsın bu nasıl tarz :D

Mübarek gün hakaret ettirme kendine istersen. Benim görüşüm bu katılmıyorsan nedenlerini yaz ya da gölge etme başka birşey istemez.

Hayattaki statün ne? Mesleğin ne? Futboldan ne kadar anlıyorsun? Yaşın kaç? Tanımadığın insanlara karşı daha temkinli yorumlar yap bence. Karşı karşıya geldiğinde futbol dahil her konuda iki kelime tartışamayacak kadar bilgi eksikliği hissedeceğin insanlarla klavye başında böyle konuşma benden sana tavsiye ;)

Statü meslek egitim yada yaş forumda bir konuyu tartişmak için önemli olan şeyler değil.

Ama uslüp çok önemli.

Sen zaten uslubunle bize hangi statüde hangi meslekte yada eğitim durumunu anlatmişsin.

Sen şimdi git Ridvaninla başbaşa kal!!

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

rasim ozan haftaya katılır heralde onsuz tadı çıkmıyor

Statü meslek egitim yada yaş forumda bir konuyu tartişmak için önemli olan şeyler değil.

Ama uslüp çok önemli.

Sen zaten uslubunle bize hangi statüde hangi meslekte yada eğitim durumunu anlatmişsin.

Sen şimdi git Ridvaninla başbaşa kal!!

Yaşını başını almış adamın uğraştığı şeylere bak. :) Eski bir Türk sözü vardır Divan-ı Lügati't Türk'te "Yılan kendü eğrisin bilmes, tebi boynın eğri ter"

Sen tabi bilmezsin ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hayatta bunu benimseyip uygulaman dileği ile.

Not: Uslüp olarak değil, Üslup diye yazılır. Yazdığın şeyin önce nasıl yazıldığını bil ki sonra onun dersini vermeye çalış, sana tavsiyem budur. Diğer boldladığım kelimlere de bir göz at derim. Benim uzmanlık alanım Çin Dili olmasına rağmen Türkçe'ye bu kadar önem gösteriyorum, ki forum kuralları da bunu gerektiriyor (Düzgün Türkçe).

Dediğim gibi karşıma gelsen iki kelime tartışamazsın, ama klavye başında işiniz gücünüz milleti eleştirmek.

[video=youtube;ywvQDn-WbvU]https://www.youtube.com/watch?v=ywvQDn-WbvU[/video]

valla zaman zaman tahrik edip kızdırsalarda telegolün başlamasında yarar var bunlara on basar ikiye katlar

Yaşını başını almış adamın uğraştığı şeylere bak. :) Eski bir Türk sözü vardır Divan-ı Lügati't Türk'te "Yılan kendü eğrisin bilmes, tebi boynın eğri ter"

Sen tabi bilmezsin ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hayatta bunu benimseyip uygulaman dileği ile.

Not: Uslüp olarak değil, Üslup diye yazılır. Yazdığın şeyin önce nasıl yazıldığını bil ki sonra onun dersini vermeye çalış, sana tavsiyem budur. Diğer boldladığım kelimlere de bir göz at derim. Benim uzmanlık alanım Çin Dili olmasına rağmen Türkçe'ye bu kadar önem gösteriyorum, ki forum kuralları da bunu gerektiriyor (Düzgün Türkçe).

Dediğim gibi karşıma gelsen iki kelime tartışamazsın, ama klavye başında işiniz gücünüz milleti eleştirmek.

Yaş baş derken ? Evet 30 yaşindayim ama zimba gibiyim maşallah.

Benim dünyada bilmediğim bircok şey vardir ama senin Ridvana yorumcu felan demene kafa sallarim.

Telefonla yazdiğim için ü ç ş zahmetli oluyor bazen yaziyorum bazen yazmiyorum...

Gelelim son konuya işte orasi dediğin gibi değil kardeşim.

Sen çince öğrenirken ben çinde alman bir firmanin yöneticiliğini yapiyordum.

Avrupada üniversite okumuş şuan yillik cirosu 5 milyar Euro olan bir şirketin bayisinde yöneticiyim.

Kibir çok kötû bir vasiftir.

Ondan arinma dilegiyle seni ignore listeme ekledim.

[video=youtube;QXOy_3CsdTE]https://www.youtube.com/watch?v=QXOy_3CsdTE&feature=player_embedded[/video]

aziz yıldırım bana yardım etti 100. yıl şampiyonluğunda diyor çıkıp tvye azizi savunuyor

alayı şikeci bunların

Besiktas Bu videodan sonra sampiyon oldu Geregini yap :happynew:sinan

Yaş baş derken ? Evet 30 yaşindayim ama zimba gibiyim maşallah.

Benim dünyada bilmediğim bircok şey vardir ama senin Ridvana yorumcu felan demene kafa sallarim.

Telefonla yazdiğim için ü ç ş zahmetli oluyor bazen yaziyorum bazen yazmiyorum...

Gelelim son konuya işte orasi dediğin gibi değil kardeşim.

Sen çince öğrenirken ben çinde alman bir firmanin yöneticiliğini yapiyordum.

Avrupada üniversite okumuş şuan yillik cirosu 5 milyar Euro olan bir şirketin bayisinde yöneticiyim.

Kibir çok kötû bir vasiftir.

Ondan arinma dilegiyle seni ignore listeme ekledim.

Evet, kişi kendinden bilirmiş. Bu tartışma senin kibirli üslubundan ortaya çıktı farkındaysan.

Bak bunu bana sen yazmıştın.

"Sen zaten uslubunle bize hangi statüde hangi meslekte yada eğitim durumunu anlatmişsin.

Sen şimdi git Ridvaninla başbaşa kal!!"

Sebebi ise Rıdvan'ı Derin futbol yorumcularından daha iyi olduğunu yazdığımdan, birinin bana hakaret sayılabilecek bir üslupla cevap vermesine karşılık, verdiğim şu cevaptı. "Gölge etme başka ihsan istemez"

Demişsin ya Avrupa'da eğitim gördüm vs.. Dostum Ben de iki üniversite bitirdim biri Türkiye'de, biri Çin'de. Yönetici olmakla, insan olmak farklı meziyetler. Sen insanların görüşlerine saygı göstermezsen yazdığım şeylere de katlanmak zorunda kalırsın.

Ayrıca bu kadar "Avrupa'da eğitim gördüm, yöneticilik yaptım" diyen birinden Türkçe'yi daha düzgün kullanmasını beklerim. Koyu renkle işaretlediğim kısımları noktalama işaretleri ve büyük-küçük harf bakımından tekrar bir gözden geçir.

Sinan Engin: Bildiğim en temiz kulüp Trabzonspordur.

Bide Beşiktaşın çocuğu:D Bu Beşiktaşın nedir bu çocuklarından çektiği:D

Dün yine 2006 denizli tartışıyolardı bi anda ahmet çakarla adamım rasim olayı fenerbahçe boyutuna getirdi ahmet çakar'ın dediğine göre fenerbahçe denizli'nin ligde kalması için düşme potasındaki rakibi malatyaspor'un çek oyuncularına teşvik primi vermiş ve malatya o maçı gaziantepe'e 1-0 kaybetmiş bunun karşılığında da denizlispor maçı fenerbahçeye, denizli kümede kalmayı garantiledikten sonra(zaten onun için konfetiler atıldı maç geciktirirdi.) vericekti ama oyuncular son anda vazgeçti aziz'in planı suya düştü spikerde olay bi anda fenere dönünce noluyo dedi kesin fenerli ezik :asd:

Dün yine 2006 denizli tartışıyolardı bi anda ahmet çakarla adamım rasim olayı fenerbahçe boyutuna getirdi ahmet çakar'ın dediğine göre fenerbahçe denizli'nin ligde kalması için düşme potasındaki rakibi malatyaspor'un çek oyuncularına teşvik primi vermiş ve malatya o maçı gaziantepe'e 1-0 kaybetmiş bunun karşılığında da denizlispor maçı fenerbahçeye, denizli kümede kalmayı garantiledikten sonra(zaten onun için konfetiler atıldı maç geciktirirdi.) vericekti ama oyuncular son anda vazgeçti aziz'in planı suya düştü spikerde olay bi anda fenere dönünce noluyo dedi kesin fenerli ezik :asd:

Aynı şey her kanalda yaşanmıyor mu sanki? Galatasaray'la ilgili en ufak bir haberi ölüm kalım meselesi haline getirip şikecilerin yediği bokları örtbas etmek medyanın birinci görevi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt