Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

ertem şenere göre sneijdere fatih terim onay vermiş

Hav Havın kuyruk acısı geçmemiş hala!!!!!

ayı sinan: şınayderin bizim emreden pek bir farkı yok. (beleşoğlundan bahsediyor)

ayı sinan: melo 5 milyon alıyor. melo iyi oynadığı maç sayısı 1 veya 2 dir. ona verdiğin şans kadar emre çolağa versen daha faydalı olur. en azından kendi çocuğun.

bu adamlar bildiğin satılık kahpeler. melonun oynadığı futbolu kim oynuyor ligde dmc ler arasında. emre çolak sanki forma giymiyor takımda. yok böyle şerefsizlik.

Oğuzhan gözünü kapatmış mış. O kadar yakın mesafeden çok normal gözlerini refleks ile kapatması. Meireles tükürdüğünde hakem Halis Özkahya sanki gözlerini kapatmadı mı ? Bir de zürriyet gazetesinden bahsediyorlar şikecilerin resmi yayın organından, çok inandırıcı yersen.

sinan engini söyledikleri midemi bulandırdı iyice. işte bu yüzden sonuna kadar melo diyorum.

sinan engin rasimin beşiktaşlı oyuncuların tahriki yok mu diye soru sorması üzerine : oğuzhan tertemiz çocuk. beşiktaşlı oyuncuların hepsi tertemiz oyuncular. meloyu kimsein tahrik etmesine gerek yok. melo kendisi tahrik.

ulan maçı izlemesek pozisyonu görmesek inanacağız. veli necip oğuzhan toraman köpek lan bunlar. toraman nasıl o pozisyonda it gibi koştu geldi oyucularımıza saldırmaya çalıştı. her maç öyle bu rezil takımının kaptanı. ama toramanı gener maçlarında pek bi kuzu görürüz.

aşağılık medya istedi diye meloyu yedirmeyeceğiz size.

sinan engin harbiden melonun Galatasarayda oynamasını istemiyor.

melo gerçekten çok faydalı bir oyuncu demek ki. bu sinan fenerli beşiktaşlı oyuncularla kesin konuşuyordur. yerli oyuncularla. demek ki yerliler hep meloyu kötülüyor.

bu demek ki melo bize çok faydalı. giderse sonra çok ararız.

sinan engin harbiden melonun Galatasarayda oynamasını istemiyor.

melo gerçekten çok faydalı bir oyuncu demek ki. bu sinan fenerli beşiktaşlı oyuncularla kesin konuşuyordur. yerli oyuncularla. demek ki yerliler hep meloyu kötülüyor.

bu demek ki melo bize çok faydalı. giderse sonra çok ararız.

Bende ıstemıyorum faydalı felan degil inşallah gider

[video=dailymotion;xx3mv4]https://www.dailymotion.com/video/xx3mv4_28-01-2013-derin-futbol-2-kysym_sport?start=1135[/video]

ROK ahmet çakarın ırzına geçmiş beyler

Bende ıstemıyorum faydalı felan degil inşallah gider

Faydalı değil mi ? Evet geçen seneki performansı bakımından göreceli olarak faydalı değil denebilir ama genel manada katılmıyorum. Adam ısırıyor defansa top gelmeden rakip oyuncuları. Bence esas kritik bölgemiz orası ve adamın alternatifi yok maalesef.

Rasim bozma kendini..:ayatollah:

Drogba'yı salacaksın Ahmet çakar'ın üstüne..

Bu ne çekememezliktir ya..

Adam resmen suçladı Galatasaray yönetimini,kardeşim Drogba gibi bir tane forvet mi gördü lan Türkiye!

Beyaz Tv de rezillik var.Burak krizi diye band geciyorlar, morali bozukmus diye görüntülenmis. Görünütü havaalaninda ama o görüntülenen kisi Burak degil.Burak a biraz benziyor sadece..Diyecek söz bulamiyorum.. Simdi gecti ama birazdan belki yine yayinlanir su an tvit yayinlandi.

Su an yine yayinlaniyor, dikkat ilk antrenman görüntüleri sonra rezalet idda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt