Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Beyaz Tv de rezillik var.Burak krizi diye band geciyorlar, morali bozukmus diye görüntülenmis. Görünütü havaalaninda ama o görüntülenen kisi Burak degil.Burak a biraz benziyor sadece..Diyecek söz bulamiyorum.. Simdi gecti ama birazdan belki yine yayinlanir su an tvit yayinlandi.

Onu burak diye mi veriyorlar.. Bende o kim dedim az önce :lol:

RTÜK'e şikayet edeceksin bunları, topunun Allah belasını versin. Sadece şov için program yapıyorlar futboldan 5 gram anladıkları yok. Krizi hep bunlar çıkarıyor sonra kulüp içinde herşey yolunda gitmiyormuş gibi gösteriyorlar.Saha dışı olayları konuşmak ile futbol programı mı oluyor. Futbol programı dediğin maksimum 1 bilemedin 1.5 saat sürer ve sadece saha içinde neler olmuş onlar konuşulur. Işine gelince Avrupa'yı örnek al işine gelmeyince alma. Neyin kafasını yaşıyor bunlar.

vay ümit özat şekil yapmış :asd:

Yalancilik ve seref yoksunlugu suc olsa Derin Futbol ekibinin tumu idam edilir.

Parlamış süt oğlan :D

Birde su Sergen varya Top bizde programinda, Melo ya nasil leke atiyor.

Melo aciklamasinda Fernandes e ilk yari sonunda Oguzhanin kendisine küfür ettigini söylemis ve Sergen de kabul etmek istemiyor. Yok neymis, 20 yasindaki cocuk küfür etmezmis, Oguzhan degil, Melo Oguzhanin üstüne gitmis pozisyonda.

Oguzhan asla saygisizlik yapmazmis.. Bilmiyorki kendisi Arsenal de zamaninda Fabregas dan dayak yiyecekti.

Ayrica ilk yari sonunda Melo ve Fernandesin uzun konusmasi net görüntülendi..

Hepsine küfür edesim var..

Sinan ve Oktay Fener iyi transferler yaptı diyor da bir tek Webo'yu aldı adamlar diğerleri zaten 6 ay önce kendi oyuncularıydı ne mantıktır ya..

Birde su Sergen varya Top bizde programinda, Melo ya nasil leke atiyor.

Melo aciklamasinda Fernandes e ilk yari sonunda Oguzhanin kendisine küfür ettigini söylemis ve Sergen de kabul etmek istemiyor. Yok neymis, 20 yasindaki cocuk küfür etmezmis, Oguzhan degil, Melo Oguzhanin üstüne gitmis pozisyonda.

Oguzhan asla saygisizlik yapmazmis.. Bilmiyorki kendisi Arsenal de zamaninda Fabregas dan dayak yiyecekti.

Ayrica ilk yari sonunda Melo ve Fernandesin uzun konusmasi net görüntülendi..

Hepsine küfür edesim var..

Adamda zaten karakter olsa Besiktas'a gelmezdi. Cünkü potansiyelli bir futbolcuydu. Kisilik sorunu oldugu icin Arsenal'den gönderildi. Arsenal altyapisinda sadece oynadigin futbola bakmazlar.

Adamda zaten karakter olsa Besiktas'a gelmezdi. Cünkü potansiyelli bir futbolcuydu. Kisilik sorunu oldugu icin Arsenal'den gönderildi. Arsenal altyapisinda sadece oynadigin futbola bakmazlar.

Benim daha cok zoruma giden bu ülkede yabancilara karsi olusmus önyargi, bunu Bilgin de cevap olarak Sergen'in suratina tokat gibi carpti.

Bu ne demek ya? 'Ben de futbol oynadim, 20 yasindaki cocuk 29 yasindaki adama küfür etmez, saygi denen birsey var, Melo üzerine yürüdü, Melo ya inanmam, Oguzhan ve Besiktasli oyuncular karakterlidir, Necip'te öyle'

Evde sinirden ölecektim, oraya baglanarak cevap vermek istedim.

Yahu Melo ne dedi? Ben zaten Fernandes'e ilk yari sonunda 'Oguzhan üstüme oynuyor, küfür ediyor' dedim dedi. Bu zaten görüntülerde var. Ve nerde Melo Oguzhan'in üstüne yürümüs? Gidiyordu, cocuk geldi Melo'ya kafa tuttu, neyine güvenerek? Bu mu saygili cocuk? Tabi biliyor suc Melo'nun üstüne kalacak.

Hele ki Sergen yabancilara iyice takmis. Örnek Meireles, yaptigi pislik ortada, ama adamin saci bile elstirildi, rezillik resmen.

Beyaz Tv de rezillik var.Burak krizi diye band geciyorlar, morali bozukmus diye görüntülenmis. Görünütü havaalaninda ama o görüntülenen kisi Burak degil.Burak a biraz benziyor sadece..Diyecek söz bulamiyorum.. Simdi gecti ama birazdan belki yine yayinlanir su an tvit yayinlandi.

Su an yine yayinlaniyor, dikkat ilk antrenman görüntüleri sonra rezalet idda.

Dikkat beyler, birazdan yine ayni bant gececek heralde, ekran kösesinde gösterdiler, dünki bant'ti. :asd:

Ahmet Cakar fena kafa'yi yedi.

Drogba yasli diyip duruyor, Huntelaar gelse birsey demem diyor bunun nedeni:

Schalke Huntelaar'in son sahibi degil, Galatasaray Sneijder'in son sahibi diyor.

Huntelaar 29 yasinda, Sneijder 28 yasinda. Ne kadar zoruna gitmis bu transferler.

Ahmet Çakar: Drogba'nın çok büyük kariyeri olduğunu söyleyemezsin. :asd:

manyak tek kelimeyle manyak bu herif.açtığıma pişman oldum.

Burak Yılmaz'ın maç sonunda stadtan ayrılırken görüntüsünü gördüm. Bir şeyler var sanırım.

Bence bu Ahmet Çakar Drogba'ya aşık, ondan bu kadar trip atıyor Drogba'ya.

Of of fena yemis kafa'yi.

Ahmet Cakar: Sana birsey söyliyim'mi? Drogba'nin o kadar iyi kariyer'i oldugunu söyleyemeyiz.

Ahmet Cakar: Begenmedigin Huntelaar'in kariyerini biliyormusun? :Z3:

Sinan Engin: CL'i kazandirdi (Drogba icin)

Ahmet Cakar: Meireles'te kazandirdi (hemen hemen hic bir CL macinda oynamamis finalde oynammis)

Burak Yılmaz'ın maç sonunda stadtan ayrılırken görüntüsünü gördüm. Bir şeyler var sanırım.

Muhabir: Niye oynamadın Burak?

Burak: Onu bana sormayın, bilmiyorum.

Muhaberi: Faranjit'in olduğu söyleniyor doğru mu?

Burak: Hayır öyle bir şey yok.

bunları söyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt