Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Aziz de varmis

TDK adini söylemedi ama tek ihtimal AY

Bizim soruşturmada ismimiz gecmiyordu kardeşim ne bizi?

Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivas olabilir

3 temmuzda ismi geçmeyen bir takım var dedi ve TDK'ya göre o biziz..

şaka mı yapıyosun sen

Yooo gayet ciddiyim

Buyrun Twitter da yazdıkları...

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL SON DAKİKA : " CLUJLA -GALATASARAY maçı arkadaşlar dosyanın içinde " burada Galatsaray direkt suçlanmasada aklanana kadar susması lazım.

Birşey söylemedi.Soruşturmadaki 3 takım dedi..

Ne dedi ki adı soruşturmada geçmeyen takım dedi sadece.TSL de adı geçmeyen başka takımlar yok mu ?

2 Soruşturma içinde ki takım 1 tanede soruşturmada adı geçmeyen takım var dedi.. Bugün twitterda okumuştum zaten Fenerbahçe, Beşiktaş var dedi sonra Galatasaray'ında adı geçiyor dedi..

2 Soruşturma içinde ki takım 1 tanede soruşturmada adı geçmeyen takım var dedi.. Bugün twitterda okumuştum zaten Fenerbahçe, Beşiktaş var dedi sonra Galatasaray'ında adı geçiyor dedi..

GS ismi geçerse yuh diyeceğim yaaa...Acayip şaşrırım...

Ahmet Cakar gercekden öyle mi düsüniyor, yoksa polemik, reyting pesinde mi sisce?

Ne de meraklıymışsın birader bizi de o kervana katmaya..Biz varız diyosun başka şey demiyorsun!

Bunla ilgili suçlanabileceğimiz 2 olay var adı geçen tahminim Bellizona maçı veya Cluj maçı... ikisinde de bizle alakalı birşey yok...

tamam'da Ahmet Cakar bu soruyu sordu cevap olumsuz'du hem sozkonusu arastirma 2008-2011 yillari arasi icin.

Sedat Dogan canli baglandi

sedat dogan baglandı

sedat doğan maşallah her arandığında bağlanıyor

Ne de meraklıymışsın birader bizi de o kervana katmaya..Biz varız diyosun başka şey demiyorsun!

Arkadaş iyimisin sen?

TDK dedi.. Ben mi uydurdum... Herkes kim acaba falan dedi bende Twitter'da söylediklerinden dolayı söyledim ne alakası var ben bir taraflarımdan mı uydurdum.. adam kendi twitterda bunları söyledi burada isim vermem desede Sabahtan beri Tweet atıyor bu adam.. ve Fener, BJK var dedi, Galatasaray'ın da adı geçiyor ancak doğrudan suçlu değil dedi.. İlginçsiniz yani Adam diyor bana patlıyorsunuz..

Ayrıca belirteyim şu herife fazla inanmayın kendisi daha önce 1 aya kalmaz fener 3 yıl men edilecek falan deyip duruyordu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt