Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

arda'ya bak sen atleticomadrir evim gibi diyor türkiyeye dönmeyecekmiş bir de isterlerse sözleşme yenileyecekmiş. la havle ne biçim bir insan olmuşsun sen. tuttuğum takım Galatasaray diyorsun o halde böyle nispet yaparcasına konusma. sanki türkiyeye gelsen Galatasaray sana 4 m €uro paraları ödeyemeyecek. yolun açık olsun eski dost...

Önce bi atletico taksitini ödesin de... Sonra gider mi gitmezmi görürüz :D

arda'ya bak sen atleticomadrir evim gibi diyor türkiyeye dönmeyecekmiş bir de isterlerse sözleşme yenileyecekmiş. la havle ne biçim bir insan olmuşsun sen. tuttuğum takım Galatasaray diyorsun o halde böyle nispet yaparcasına konusma. sanki türkiyeye gelsen Galatasaray sana 4 m €uro paraları ödeyemeyecek. yolun açık olsun eski dost...

Şimdi birşeyler dicem tartışma çıkacak adam gayet düzgün konuştu neresi sana ters geldi anlamıyorum ki havadan nem kapıyorsunuz nispet falan alakası yok ne biçim insan olmuşsun nasıl bir laftır.

Arkadaş ne mal adamlar var ya... Aklıma geldikçe gülüyom.. Allahın ayısı :D :D

Şimdi birşeyler dicem tartışma çıkacak adam gayet düzgün konuştu neresi sana ters geldi anlamıyorum ki havadan nem kapıyorsunuz nispet falan alakası yok ne biçim insan olmuşsun nasıl bir laftır.

Arda nankörün önde gideni:yenieek:

yok arkadas . messiyi ilerde düsünürse bizimkiler almayi böyle yaslarda almasinlar lütfen. florya yi yakarlar bazilari o zaman da galiba

ya bazilari cidi cekilde fanatik isde. bende sevdalayim da takimima ama bazilari cidi cekilde tam anlamiyla hastasi. örnek olarak deminki arkadasi gördünüz :)

Yok bölyle bişey.. Drogba gelmiş adamlar yönetim istifa diyolar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt