Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Bu nasil bi yönetim ya diye isyan'a bak sen, gercekten hasta be :D

Arkadaş sigara içecem çakmak yok iyi mi :D :D

ya kim bilir ama kac gündür hava limaninda bekliyor orda drogba gelecek diye . yani gün degilde sabahdan beri hava limaninda beklemisdir sonra kosa kosa florya ya gitmis belli ki orda da göremedi sigortasi atmis arkadasin.

Spiker de: "Evet galatasaray taraftarı şu an floryanın kapısını kırdı" diyor... Ahahahahahaha :D :D

Gercekten bu tip sizofren tarafarlarda var iste, yönetim Drogba'yi getirmis daha hala 'bu nasil yönetim ya' diye isyan ediyor, o kapiyi tekmelerken bu arkadas heralde kafasini kullanmis, ama görüntü yok Beyaz tv de.

Gercekten bu tip sizofren tarafarlarda var iste, yönetim Drogba'yi getirmis daha hala 'bu nasil yönetim ya' diye isyan ediyor, o kapiyi tekmelerken bu arkadas heralde kafasini kullanmis, ama görüntü yok Beyaz tv de.

Adamın hayatı bu sanırım.. Harbi sayko olmuş :D

ya arkadas ben buna karsiyim yada anlamiyorum. ben Galatasaray sevdalisiyim . yani oyuncuya bukadar tapmak ne oluyor anlamiyorum acikcasi. kaliteli oyuncu dorgba kariyerli ok anladim da ama Galatasaray ima faydali olacak mi?! hadi markasi ismi ile faydali oldu bile diye biliriz ama öyle oyunculara hayranlik ne oluyor anlamiyorum acikcasi. sevinirsin markali isim aldigin icin Galatasarayina ama orda da stop derim. fazlasi yakismaz bize. yahu bunlarin cogu Galatasaray icin bukadar delirmis mi sorsan ne cevap verirler cok merak ediyorum

ya arkadas ben buna karsiyim yada anlamiyorum. ben Galatasaray sevdalisiyim . yani oyuncuya bukadar tapmak ne oluyor anlamiyorum acikcasi. kaliteli oyuncu dorgba kariyerli ok anladim da ama Galatasaray ima faydali olacak mi?! hadi markasi ismi ile faydali oldu bile diye biliriz ama öyle oyunculara hayranlik ne oluyor anlamiyorum acikcasi. sevinirsin markali isim aldigin icin Galatasarayina ama orda da stop derim. fazlasi yakismaz bize. yahu bunlarin cogu Galatasaray icin bukadar delirmis mi sorsan ne cevap verirler cok merak ediyorum

Yok bu oyuncuya tapmak degil direk olarak, bu arkadasin ciddi sorunlari oldugunu düsünüyorum, yani cok ciddiye almis, birden cosmus arkadas.

Digerleri o na göre daha sakin :D

ya bazi taraftar ali dürüstü sevmez ama ali dürüst türkiyede benim gözümde en iyi yöneticidir acik ara hemde. tam pro buz dolabi. nasil cevap vermesine gerekiyorsa öyle cevap veriyor devamli. yalan öyle atiyorki bide kendisi bile inaniyor yalana :)

ya bazi taraftar ali dürüstü sevmez ama ali dürüst türkiyede benim gözümde en iyi yöneticidir acik ara hemde. tam pro buz dolabi. nasil cevap vermesine gerekiyorsa öyle cevap veriyor devamli. yalan öyle atiyorki bide kendisi bile inaniyor yalana :)

Birisi demişti daha önce, adını şimdi hatırlayamadım "Ali Dürüst'ün cocugunu rehin alsan yine tüyo vermez sana. Adamın agzı o derece sıkı yani" :)

ya bazilari cidi cekilde fanatik isde. bende sevdalayim da takimima ama bazilari cidi cekilde tam anlamiyla hastasi. örnek olarak deminki arkadasi gördünüz :)

abi bence bunlar fanatik filan degil, görmemisler gelmis belki de icmisler, orda cahil olduklarini gösteriyorlar, bi sorsan kac kisi full macini izlemistir drogbanin, kimse elini kaldirmaz. Ayiptir yani, medeni olsunlar azcik, gören dicek ki ekmek bedavaya veriliyor ve ekmek sikintisi var. Al bilteni git stadta izle..

Ümit Özat ne diye Hakan Şükür'ü söylüyor ki orada? Kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin bari.

İstifa etmeli yönetim, alsalardı şimdi Marek Heinz gibi bi adam, bu olaylar olur muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt