Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

ümit özat şerefsizine bak nasıl konusuyor gerizekalı terbiyesiz

bu ümit özat bildigin katiksiz mal. anasi babasi bellimi bunun. cahil herif. ben bu adama dürüst demiştim geri aliyorum.:o

ezik ümit ne diyor izlemeyi kapattım benden reyting almasınlar yeter

Bu ümit özat zihniyetinin köküne çakıcan kibriti vericen topunu ateşe bunlar bitiriyo bizi işte

Ya hakikaten çoluğu çocuğu vardır diye bela okumuyorum, ama şu Ümit Özat'a edilen her küfür sevaptır arkadaş,bi insan bu kadar sövülmeyi hakedemez!

baba birinizde söylesin ne diyor bu ümit

Ne çıkarsın kardeşim bırakın havlasın dursunlar

ümit cok terbiyeli canım !1!!

[video=youtube;gEc2BescUBI]https://www.youtube.com/watch?v=gEc2BescUBI[/video]

Sanki Melo ile Meireles olayı aynı. Melo'da tahrik var, tükürmeyi bırak adama ağır tahrik var. Meireles tükürüp/tükürmese bile ahlaksız hakaret içeren hareketler yapıyor. Kupa maçlarında kırmızı kart cezasını çekmek gibi bir saçmalıkta sadece bizim ülkede var.

Adamlara bak ya şampiyonluk maçına hocasız çıkmalıymışız hiç çıkmasaydık kupayı direk kuşlara verseydiniz sizde bu karın ağrısından kurtulurdunuz.

Keltoş ile ayı Ümit meydanı boş buldukları cumartesi akşamları havlasın. Kangal köpeği gibi havliyor. Işi gücü bize b.k atmak ve şikecileri savunmak bunların.

Ya bu Ümit Özat dallaması evladım olsa cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim

Tahkim Kurulun'a suc duyurusunda buluncakmisiz.

Sedat Dogan

Bu mağara ayısı ümite giren çıkan çok olmuş demekki havlaması bitmiyor.Meloya karşısında görse altına kaçırır,burada cahil cahil konuşuyor.Ben Sedat Doğanın yerinde olsam onu kale bile almam.Okuma yazması olmayan öküzü programa yorumcu diye almışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt