Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Şunu bi anlamadı öküzler Adnan Ötürk Meirelesin yaptığı el hareketi için kurdu o cümleleri Adnan başkan çıksa bi açıkalsa şunu artık hepimiz kurtulsak

adnan reyis bağlansa da şu ümite ağzının payını verse

bu ümit özatin beyni var mi diye merak ediyorum. anlamiyor lan bu. vay karasigir vay

Fatih Terim'in neden şampiyonluk maçından önce ceza aldığını hatırlayan varmı?

bunlara kibar konuşmak sökmez,anladıkları dilden basacaksın kalayı !

Ümit ayısı program başından beri bir tane olumlu lafı yok. Nerden vurabilirim, nasıl b.k atarım diye hazırlık yapmış programa gelmeden önce.

Valla bizim bu yöneticilerin sakinliğine şapka çıkarıyorum, orda Sedat Doğan yerine ben oturuyor olsaydım düşünemiyorum neler olacağını

Bu ülke bi Lugano belası atlattı bu kadar konuşulmadı arkadaş ne Meloymuş ya görende Melo yakınlarına bişey yaptı sanır.

Allahın idiot herifi ya. Döner bıçağı müstahak buna. Adnan Öztürk bağlansada gömse şunu oraya. Şeref yoksunu ümit. 1 gram beyin yok yazık böyle insanlar çıkıp yorum yapıyor. Sokaktan birini çıkar daha akıllı bundan.

Sedat doganin karsisinda 4 fenerli ve 1 tarafsiz kalmaya calisan Galatasarayli var.

adnan öztürk bağlansa dese ulan adam gibi konusuşunda öyle gel karşıma dese ümite

herif bildiğin konusamıyor

Adam bildiğin Galatasaray'ın avukatına '' Siz hep Galatasaray'ı savunuyorsunuz '' dedi.

dunkof sinan engin melo tükürsede tükürmesede kirmizi karti haketmiştir dedi ya la:o ben nerelere gideyim arkadaş. bu andaval yorumculuk yapiyor ekranlarda. bunlarda nasıl bir beyin var arkadaş. buralara nasil geliyor bu cahil adamlar.

Sedat doğan Allah birdir dese ona bile itiraz edicek gavatlar şartlanmışta gelmişler.

Sedat Doğan: Tükürük yok ki - Sinan Engin: Kamera da çekmiş olabilir hakem de görmüş olabilir. Sedat Doğan : Hakem yerde düdüğünü arıyor :)

Sinan Engin: Kamera belki cekmemisdir

bu nasil mantik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt