Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

sinan engine çok sinir oldum :mad: sedat doğan kalmamalı seviyesiz yavşağın yanında

Allah belanı versin Ümit ozaman Meloyu da uçağı bindirip gönder demiceksin.

Ümit Özat halen yorumculuktan ekmek yiyor ya harbiden bu nedir abi

Niye izliyorsunuz reyting kazandikca dahada cok böyle programlar yaparlar. Bizim yönetim niye oraya cikip konusuyor, birakin havlasinlar sonra kendi kendilerine susarlar.

Sedat Doğan'ın ne işi var ya bu programda? Abi neyin peşinde bunlar.

program baştan sona Galatasaray düşmanlığı üzerine kurgulanmış,yazıklar olsun ! rezilsiniz rezil !

bu ve gol şerefsizi bile meloya çalışıyor. yapacanız haber tarzını ...

Sedat Doğanın şuanda programı terk etmesi gerekir.Tamamen rezil bir program bize düşmanlık üzerine kurulmuş.

Program Melo'yu karalama kampanyasina dönüstü. Öyle bir kamuoyu olusturmak istiyorlar. Sedat Dogan ve yönetimin aklini celmek istiyorlar. Kesin Melo bunlarin bir yerlerine girdi. Melo gibi bir oyuncunun olmasi istemiyorlar, cünkü onun kapasitesi bir defansif orta saha yok Türkiye'de. Adami cekemiyorlar. Forum olarak Melo'ya daha fazla destek cikmanin vakti geldi geciyor. Yeter artik. Bu nasil bir rezalettir arkadas.

Muhabbetten sıkıldım gittim 20 dk birşeyler yedim geldim hala aynı kafadalar , kullanılan cümleler bile aynı . Ellerine metin verip bunları bunları söyleyeceksiniz diye yayına çıkarsalar anca bu kadar olurdu...

Lugano itini niye bu kadar konuşmadınız her maç bu hareketleri yapıyodu ama fenerli olunca savaşçı oyuncu Galatasaraylı olunca video hazırlayıp bitirin adamı dimi azizin çocukları.

şu ahmet çakarda lafa başlarken sanki cok büyük birşey acıklıcak gibi konusuyor ya kopuyorum ya :D

Ahmet Cakar :)

Ahmet Çakar moda girdi yine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt