Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Adnan Polat'a kadar geldik hey maşallah

Sirf Sedat Dogan var sunlarin agzinin payini versin diye izledim. Izledigime pisman oldum.

sedat doğan bunlara fazla geldi abi. hele ümit şerefsizi önünde meloyu görse altına sıcar adamın arkasından atıp tutuyor sırf karakterine 2 maçta 1 kırmızı diyor ulan senin o tiple nefes almaya hakkın yok hele karakterinden bahsetmiyorum bile hazımsız mal. futboldan kazandığı paralar bitti heralde spor yorumculuğuna başlamış dalkavuk embesil

sedat doğan bunlara fazla geldi abi. hele ümit şerefsizi önünde meloyu görse altına sıcar adamın arkasından atıp tutuyor sırf karakterine 2 maçta 1 kırmızı diyor ulan senin o tiple nefes almaya hakkın yok hele karakterinden bahsetmiyorum bile hazımsız mal. futboldan kazandığı paralar bitti heralde spor yorumculuğuna başlamış dalkavuk embesil

ümit ayısının kendi karakteride bu

[video=youtube;gEc2BescUBI]https://www.youtube.com/watch?v=gEc2BescUBI[/video]

öl lan öl. töbe töbe. show yapiyor şerefsiz

[video=youtube;gEc2BescUBI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gEc2BescUBI[/video]

ahmet:gel rasim yarın ava gidelim çatalcaya.:D

Mallık parayla değil aga cidden bunu bilir bunu derim.

Twitterden heryerden bu serefsizleri Galatasaray düsmani ilan edin. Izlemeyin su programi belliki bir yerlerden para geliyor beyaz tvye, borsa isimizi baltalatmak icin kamuoyu olusturmaya calisiyorlar.

Twitterden heryerden bu serefsizleri Galatasaray düsmani ilan edin. Izlemeyin su programi belliki bir yerlerden para geliyor beyaz tvye, borsa isimizi baltalatmak icin kamuoyu olusturmaya calisiyorlar.

taraftar olarak en büyük eksiğimiz takımımıza hiç bir alanda sahip çıkamamamız. twitterde orda burda şurda ezik fbliler bizim oyuncumuz bizimle anlasmasın diye mailler twit kampanyaları yapıyor her ne kadar tasvip etmesem de bu eziklere karşı yanı şekilde sesimizi yükseltmeliyiz. yeri gelir tff binasına protesto yapılır bir şekilde tepki koyulur. muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz

Sacma sapan ve gereksiz soru sormakta bizim medya'nin üstüne yoktur kesin.

Ahmet Çakar neden 180 derece döndü acaba.. Zaten döne döne bir hal oldu da Aziz çıktıktan sonraki dönüşü unutmadık daha..

Sedat Doğan'ın bu herifin programında ne işi var...

"Falcao, ceza sahasında uçan sinek görse, onu bile yakalayıp kaleye atıyor." Arda Turan.

Futbolcu Sözleri@FutbolSozleri"Çoğu kişi Messi dünyanın en iyisi diyor, ama ben sahadayken o Playstation oynuyordu." Zlatan İbrahimovic.

Kaybederseniz hata benim, kazanırsanız başarı sizindir." #FatihTerimSözleri (İlk yarı 0-2 mağlup olan takıma devre arası yaptığı konuşma)

Gözleri gördünüz mü ahmetin.

muhim olan tarihi okumak değil , tarihi yeniden yazmaktır...

imparator terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt