Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

''Galatasaray'ın düsmanı Galatasaray'lılardır'' söylemi her seferinde dogru cıkıyor maalesef...

"Barcelona'ya gol atmanın verdiği his inanılmazdı. Hayatımda hiç böyle hissetmemiştim. Seksten bile daha iyiydi.." Victor Wanyama

Ece Erken: "Sence Fernandes yıldız değil mi?" Sergen Yalçın: "Bence hiç değil. Ben Hagi'yle oynadım."

''Basın, sigara ve alkolün performansımı düşürdüğünü söylüyor... Attığım her golden sonra onların şerefine içiyorum.'' Mario Balotelli.

Galatasaray'da kaptanlık yaptığım zamanlarda yazı-tura yapılacağı vakit hep tura derdim. Varsın Atam'ın silüeti yere değmesin." Metin Oktay

sinanda coştu fena şekilde :D

''Ronaldo'nun Messi'den üstün olabileceği tek yer bilgisayar oyunlarıdır; o da taraflı mühendisler sayesinde...'' Joan Laporta.

Tahir amaç ne git konu aç orada yaz kim kimin hakkında ne demiş diye.

Derin futbol ile ilgisi ne bu yazdıklarının. Post kasıp durmayın şuralarda yahu nerede millet orada post kasim derdinde olmayın bi

yayin gitti :asd:

Hahahah,kesin kavga çıktı bişey oldu yayını kapatamadılar :lol:

bakmayin su abuk zubuk programlara arkadaslar ya :D yatip uykunuzu alin sizin icin daha iyi :yenieek:

Adamı eleştiriyoruz eleştiriyide beğeniyor :lol: harbi harbi canı sıkılmış yahu :lol:

Yahu bu programa neden çıkar Sedat Doğan hiç anlamadm böyle çapsız adamlarla yayına çıkarsan böyle olur işte kalkmış hakem bozuntusu yargılar gibi konuşuyor Sedat Doğan yerine Adnan Öztürk tarzı bir adam olsa Çakarın ağzına çoktan etmişti Sedat yumuşak kaldı he oda bir yöntem ama en güzeli yayıa çıkmamamk.

Yahu bu programa neden çıkar Sedat Doğan hiç anlamadm böyle çapsız adamlarla yayına çıkarsan böyle olur işte kalkmış hakem bozuntusu yargılar gibi konuşuyor Sedat Doğan yerine Adnan Öztürk tarzı bir adam olsa Çakarın ağzına çoktan etmişti Sedat yumuşak kaldı he oda bir yöntem ama en güzeli yayıa çıkmamamk.

Yok be renkdas ben begendim valla sedat'i, çakar resmen kiçini yirtti tongaya dusurcem diye ama sedat duvar gibi adam hahahaha en sonda çakar çildirdi, birbirlerine dustuler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt