Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Aslında böyle programlara katılmayacağız . Elit takımın elit yöneticileri bunun gibi ezik programlara katılmazlar . Sedat Doğan da kim ? Avukatmı menajermi ?

Yavas renkdas. O kim dedigin adam hukukcu ve en önemlisi Galatasaray yöneticisi!

Ve bence cok guzel bir tavir sergiledi bugun. Tebrikler kendisine.

sinanda coştu fena şekilde :D

ondan önce ertem sener söyle konusma yapmisdi. kim olursa olsun onun hakinda bir haber olursa yaparim diye. bu isterse burdaki konusanlardan ahmet cakar olsun veya baskasi. hic bakmadan haber yaparim diye. ondan sonra hemen sinan patladi twiiter deki kisiler ki o arada ertem senerin dedigi söze göre sinan enginin yaptigi sirkeflik konusmalarina deginildi resmen. hadi bakalim ertem sener yersen yapsana bu haberi diye olarak. orda sinan beyfendi patladi resmen ... olay budur :)

sedat doğan'a sallayan arkadaşlar var hayretler içindeyim... :) adam tek başına tüm sakinliğiyle programın taaaa yani :) adamlar darmadağın olmuş...

kanal a 'ya hakan hanoğlu diye biri bağlanmış esas rezillik orada olmuş , Galatasaray yöntiminin bunlara karşı hukuki tüm yollara başvurmasını istiyorum , bu adam gibileri o programın spikeri olacak insani maddi açıdan analarından emdikleri süt burunlarından gelmeli ,

son olarak o düşmanlarımıza , umarım en sevdiğinizin gözünüzün önünde ölümünü görürsünüz .

sedat doğan resmen birbirine düşürdü bunları :D izlerken bir keyiflendim ki sormayın gitsin. zırtapoz şerefsizler... hele o çakar denen itoğlu it kudurdu kudurdu resmen. ne zannediyor kendini bu itin soyu yargıç falan mı anlamadım gitti :asd: telegol, ntvspor falan bunların yanında melaike yav :trollface:

Programı baştan sona kadar ızledıgm Sedat Dogan hakkında fikirlerim tamamen degisitı sevmıyordum kendisini daha onca ama Ben bu kadar Zeki adam görmedim resmen gururlandım bide fb yöneticilerin verdikleri bayanatlar reportajları göz onuna alınca Ünal aysal havası karizması diğer yonetıcılerede gecmis

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

kanal a 'ya hakan hanoğlu diye biri bağlanmış esas rezillik orada olmuş , Galatasaray yöntiminin bunlara karşı hukuki tüm yollara başvurmasını istiyorum , bu adam gibileri o programın spikeri olacak insani maddi açıdan analarından emdikleri süt burunlarından gelmeli ,

son olarak o düşmanlarımıza , umarım en sevdiğinizin gözünüzün önünde ölümünü görürsünüz .

Bu adam 12 numara orgdan daha kötü bir zekaya sahip. Nasıl çıkarıyorlar bunları. A.Çakar bile bunun adını verdi programda.

Sedat Doğan çok zeki biri..

Polemiğe girmedi , açık vercek birşeyimiz yok ama spekülasyon olacak birşeyler de demedi..

Bir seferinde Ahmet Çakar'a gözlerime bakın benim de ne kadar zeki olduğumu görüyorsunuz derken gururlandım valla..

Kalitesini hemen belli ediyor Sedat Doğan tebrikler... Böyle kaliteli yöneticilerimizin olduğunu görmek gurur verici..

bende sedat doğan'ı çok beğendim dün, adam kuru gürültü yapmıyo zaten dikkat ettiyseniz programın sonlarına doğru a.çakar tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı, zaten kendisini pek ciddiye almazdım ama dünden sonra artık hiç ciddiye almam o hareketleri bi tekrar izleyin belki gözden kaçırmışsınızdır, o neydi öyle hala anlam veremiyorum

bende sedat doğan'ı çok beğendim dün, adam kuru gürültü yapmıyo zaten dikkat ettiyseniz programın sonlarına doğru a.çakar tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı, zaten kendisini pek ciddiye almazdım ama dünden sonra artık hiç ciddiye almam o hareketleri bi tekrar izleyin belki gözden kaçırmışsınızdır, o neydi öyle hala anlam veremiyorum

hele bir ara sanki sedat doğan'ı köşeye sıkıştırmış gibi bir soru soruşu vardı ki... gözlerini pörtleterek yaptığı tecavüzcü coşkun bakışları, sedat doğan cevabını verince bir anda küçük emrah bakışlarına dönüşüverdi... tüm programın en can alıcı anıydı... :)

Hakan hanoğlu denen pislik herif nereye mensup ilk önce ona baksınlar? O halde bizim tribündeki taraftarda bağlansın yayında azize dümdüz gitsin.

Adam bildiğin 12 numara ergenlerinin olduğu yerde yazı yazan bize cin con diyen biri . Utanmadan bu adamların niyetini bildikleri halde ciddiye alıp

galatasarayı suçluyorlar. Bu nasıl yayıncılık anlayışıdır . Bakın bu herif nereye mensup.

Yazar | Hakan Hanoğlu - Galatasaray Borsa'da neden çöktü?

Harbiden rezillik kimdir lan bu hakan milleti gaza getiriyor sürekli dava açmalarını sağlayan biri. Twitterde @hanoglu_hakan bunlar azizin itleri fb li taraftarları organize eden şerefsizler.

Hakan hanoğlu denen pislik herif nereye mensup ilk önce ona baksınlar? O halde bizim tribündeki taraftarda bağlansın yayında azize dümdüz gitsin.

Adam bildiğin 12 numara ergenlerinin olduğu yerde yazı yazan bize cin con diyen biri . Utanmadan bu adamların niyetini bildikleri halde ciddiye alıp

galatasarayı suçluyorlar. Bu nasıl yayıncılık anlayışıdır . Bakın bu herif nereye mensup.

Yazar | Hakan Hanoğlu - Galatasaray Borsa'da neden çöktü?

hakan hanoğlu kimdir biz biliyoruz da onlar bilmiyor mu sanıyorsunuz... amaç belli; polemik yaratıp bunun üzerinden rating kazanmak...

6222 yasa'ya göre bu normal mi? Var mı aramızda avukat veya hukukçu

Dün gece sinir krizleri geçirmeme neden oldu bu program. Konuşmayı bilmeyen, susmayı bilmeyen, birilerinin uşağı olup ceplerini doldurmayı seçmiş bir kaç tane evrimini tamamlamamış adamın oluşturduğu bir programın bu ülke televizyonlarından yayınlanması bir insanlık suçudur.

Sinan Engin denen zat saçma sapan lafları ederken hiç utanmıyor mu? Neymiş efendim kameraların görmediği bir anda hakem Melo'nun tükürdüğünü görmüş olamaz mıymış?

Ağzından çıkanı kulağın duysun bre şike yardakçısı. 5 tane kamera saniye saniye bütün olayları çekmiş ve ortada tükürük yok. Hakemin gözü saniyede kaç kare kaydedebiliyor? Böyle slow motion da gören kaç göz var?

Sırf Melo olduğu için bu cezayı yemiş olabilirmiş.

Bak bak bak. Ne zamandan beri hukuk sırf bir adamın ismine ceza verebiliyor? Ortada suç yokken bu adam Melo olduğu için ceza vermek hangi kanunlarda yazıyor?

Gelelim Ümit Özat'a

Ağzını her açtığında fener şampiyonluk maçında Fatih Terim'in cezası ertelenmişmişe getirilen cümleler ne demek oluyor. Şimdi olayın Fatih Terim ile ilgisi nedir?

Sedat Doğan bu engelliye diyor ki: Ben şahsen bu kanunun çıkmasından sonra itiraz ettim. Böyle erteleme olmasın diye ama kimse takmadı bunu. Peki Özat siz ne zamandır yorumcusunuz? 3 aydır. Peki daha öncesinde siz hiç bu kanun için itiraz ettiniz mi? Ümit salaklaşır. Ben burada programa başladığımdan beri söylüyorum falan. Şeref yoksunu önce sen azizi korumak için çıkartılan bu kanunları bu maddeleri zamanında eleştir. aziz için çıkartılan bu saçma sapan maddelerden Galatasaray yararlandığında değil.

İki gram beyniyle kalkıp televizyon karşısında ahkam kesen mahlukatlar. Bir gün sıra size de gelecek.

Acaip sinirliyim. Dün gece yattığım yerden kalkıp küfürler ediyordum. Basında görev yapıyorsanız önce objektif olmayı yanlı ve taraf olmamayı öğreneceksiniz. Sonrasında ise söylediklerinizi iki düşünüp bir söyleyeceksiniz.

Herkes Sedat Doğana Sallamışta. Kaçırdığınız Nokta Şu Bu Adamların Program Mantalıtesı Bellı Karşındakını Sinirlendir Ve Polimik Çıkart Sedat Doğan Sinirleri Alınmış Biri Amaçlarına Ulaşamadılar Ve Birbirilerine Düştüler ..Başka Yöneticimiz Çıksa Polimik Çıkma İhtimali Yüksekti Amaçlarına Ulaşıcaklardı.Zaten Bunların Amacı Konu İşlemek Değil Konu Üzerinden Polimik Çıkartıp Raytng Almak..Dün Akşam Yayında Polimik Çıkartamayınca Saçmaladıklarını Anladılar Birbirilerine Dştüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt