Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

vay be o kadar şike örtbas edildi türkiyenin gündemi galatasaray spk da usulsuzluk yaptı galatasaray para kazanmasina ragmen transfer yaparken fenerin yaptıgı transferler normalmiş gibi hiç konusulmaz galatasarayın basketbolcuları kaçmiş vay be benim igrenççç medyam aziz uşağı yalakalıktan baska bişey degil

Şampiyon olmamız ümite çok koymuş belli. Rakip takımın taraftarını dövdü.meloyu suçu olan şeylerle yargılıycaksın suçu olmadan yok bunu kesin yapmıştır görmedik ama bence yapmıştır diyor ayı yogiyle ümit Fatih Terim bağlandığında nasıl bilemiyor şekilden şekile girip resmen 8 oluyor.Fatih terim antalyaspor maçı sonrası beyaz tv ye bağlanırken ahmet çakar tam fatih terime sallıyorken ertem şener EVET FATİH HOCAM hatta dedi . O ANKİ AHMET ÇAKARIN surat ifadesine iyi bakın beyler dikkatinizi belki çekmiştir

Şampiyon olmamız ümite çok koymuş belli. Rakip takımın taraftarını dövdü.meloyu suçu olan şeylerle yargılıycaksın suçu olmadan yok bunu kesin yapmıştır görmedik ama bence yapmıştır diyor ayı yogiyle ümit Fatih Terim bağlandığında nasıl bilemiyor şekilden şekile girip resmen 8 oluyor.Fatih terim antalyaspor maçı sonrası beyaz tv ye bağlanırken ahmet çakar tam fatih terime sallıyorken ertem şener EVET FATİH HOCAM hatta dedi . O ANKİ AHMET ÇAKARIN surat ifadesine iyi bakın beyler dikkatinizi belki çekmiştir

Görmedim onu... Video var mı?

Bakmayin, Ahmet Çakarin derdi kendine giren 1 Milyon TL yi çikarmak :)) Onuda oraya Galatasaray girdirdiyse onu çikarmasi çok zor be Ahmet :)

1) Melo'ya laf edenler her maçta kırmızı kart görmesi gerekir diyenler yıllarca Lugano'nun yaptığı pisliklere, Emre'ye ne diyecek

2) Adnan Öztürk Meireles'in tükürmesi için tükürüğü çocuğuma açıklarım ama yaptığı el hareketini açıklayamam o yüzden benim futbolcum yapsa otobüse almam demiştir.

3) Tahkim Kurulu'nun Fatih Terim'in cezasını ertelemesine takanlar neden Fatih Terim'in o 3 maçlık cezayı aldığını da açıklasın

Görmedim onu... Video var mı?

video var mı yok mu bilmiyorum ama kendi gözlerimle gördüm Ahmet çakar FATİH TERİME bu Drogbaya sarıldı Sneijdere sarılmadı diye gereksiz laflar ederken,Ertem Şener '' TELEFONDA FATİH HOCA VAR'' dedi Ahmet Çakar ( EYVAH ) der gibi iki gözünü bi anda kapattı :) :)

video var mı yok mu bilmiyorum ama kendi gözlerimle gördüm Ahmet çakar FATİH TERİME bu Drogbaya sarıldı Sneijdere sarılmadı diye gereksiz laflar ederken,Ertem Şener '' TELEFONDA FATİH HOCA VAR'' dedi Ahmet Çakar ( EYVAH ) der gibi iki gözünü bi anda kapattı :) :)

:lol::lol::lol::lol::troll:

ümit özat:galatasarayla fenerin arasında 3 puan fark var ALLAH seni neler söylüyosun lan sen

şu ümiti dövün GALATASARAY a hakaret ediyor ya

kayıt alın şu ümiti puan farkı 3 e incekmiş saraçoğludaki maçtan sonra :)

Drogba üstünden geçince anlarsın 3 puanı.

ne var ne yok sövdüm ümite tam sopalık yaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad:

3 puanı bilmiyorum da 3 bacağı görecekler

şuna sinan fenere tavsiye veriyor sakin oynamalı diye allahım ya.

Yarın trabzon kazanırsa 2.lik potasına giriyo. Umitin bundan haberi yok mu? :D

İzlerken çok güldüm. Fark 3 müş. Bu dana fikstüre bakmamış galiba:) şampiyon ilan etti feneri.

drogba ümite 3 ü göstereck karıköyde 50.000 kişi susturacak drogba o ümiti yakacaz diri diri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt