Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

rok oldugu programlarda çakar süt dökmüş kedi gibi. helal sana rok:ayatollah:

bunları neden izliyorsunuz arkadaslar? bende bi ara bakardım artık izlemiyorum cidden tavsiye ederim

la dün sadece gezinirken denk geldi. 5 dk durayım dedim küfür etmemek için zor tuttum kendimi. yok çok para harcıyomuşuz yok kadroya alınmaya elmander bile 2.5 milyon vey üzeri alıyomuş a.çakara göre. lan mal ya bari fiyatları bil öyle konuş. tl cinsinden söylemişse neyse de konuşma tarzı o kadar iğnelemek içindi ki sanmıyom öyle yapacağını.

burada bu andavalların mal mal konuşmalarını eleştireceğimize yapmamız gereken bunların yalanlarını tüm sosyal medyada paylaşmaktır...

biraz üşenmeyin de okuyun... okuyun ve paylaşın...

fatih terim'e dava açan kadın aslında kim?... bu manüpilasyon hikayesi nereden çıkıyor?... tetikçileri kimlerdir?...

onikinumaraorg

bu da görevden alındığı iddia edilen vedat akgiray gerçeği...

SPK eski Başkanı Vedat Akgiray'ın görevi belli oldu | Ekonomi Haberleri I Türkiye'nin en saygın ekonomi ve iş dünyası sitesi

Ahmet Çakar bize o 1 milyon TL'yi pışı pışı ödeyeceksin... Söke söke aldık mı o parayı senden ?

Sıkıyorsa biraz daha konuş bi 1 Milyon TL daha alalım ömrün boyunca bize çalışmış olursun..

İçine ok adar oturmuş ki durup durup SPK-Hisse Senedi gibi olaylarla Galatasaray'a yükleniyorsun....

Sedat Doğan size ne dedi ? Konuştuklarınıza dikkat edin hukuki boyutu var bu işin dedi... Yine anlamamışsın Sen çakar beyfendi..

Ağzından Galatasaray hakkında çıkan her kelimeyi izliyoruz ilk hatanda boğazına çökeceğiz yine merak etme sen..

turkıyedekı medya kadar rezil medya yoktur ttamamen aziz fener medyası olmus fenere yüklenemez bizim transfer maliyeteleriyle ugrasirlar bizim sermaye artirimi ile ilgili konuları deşerler futbolu kotu oynadıgımızdann bahsedderler melodan bahsederler

gidin meirleş in kaç paraya geldigini arastirin gidin onun tükürdügü cezasının nasıl indirildigini inceleyin son maclarda hakemlerinfenerasyonun nasıl fenere kıyak gectigini deşin ama yok fener süper top oynuyo pardon avutun kendinizi gidin aziz yıldırımın taraftarına ettigi küfürü konusun bu kadar iki takım arasındakı farka bakın ya yazıklar olsun tamamen azizmedyası olmuş

Sinan Allah Seni bildiği gibi yapsın ya sen nasıl bir yalakasın ya.. Nasıl bir sistem adamısın ya...

"Emre küfür edecek kişilikte bir oyuncu değil!" :lol:

sinan engin kaypaklıkta sınırları zorluyor

Emre küfür etmez, gider küfürlerde söylenen sözleri aynen yapar.

Sinan Engin, Emre hakli olarak küfür etmis demek istiyor. :o

Sanki sadece bu macta yedek kulübe den öyle laflar gelmis gibi konusuyorlar.

Sinan Enginin yaptığına uygun bir kelime bulamıyorum yaptığı cidden çok büyük terbiyesizlik.Bakın artık olayın sportif boyutunu geçtim takım tutmasını falan ama bu adamın çoluğu cocuğu yok mu nasıl yüzlerine bakabiliyor ?

Bu işten aldığı parayı nasıl helal diye çoluğuna çocuğuna götürüyor ?

Yaa bizde mi problem var yani bizim şeref onur algımız bu insanlardan farklı mı biz mi yanlış öğrendik ?

şuraya bak şota "fenerliler küfür etti" dedi diye nerdeyse linç edecekler neden demişmiş

NTV'de Oscar programı başladı, bırakın bu satılmışları izlemeyi, biraz keyfiniz yerine gelsin.

Sinan Enginin yaptığına uygun bir kelime bulamıyorum yaptığı cidden çok büyük terbiyesizlik.Bakın artık olayın sportif boyutunu geçtim takım tutmasını falan ama bu adamın çoluğu cocuğu yok mu nasıl yüzlerine bakabiliyor ?

Bu işten aldığı parayı nasıl helal diye çoluğuna çocuğuna götürüyor ?

Yaa bizde mi problem var yani bizim şeref onur algımız bu insanlardan farklı mı biz mi yanlış öğrendik ?

Bizde problem yok renktaş. Bunlar SATILIK. Şerefini satan insan bunlar.

Bizde problem yok renktaş. Bunlar SATILIK. Şerefini satan insan bunlar.

Renktaş bak tamam olur yanlı yorum yaparsın fener kötüyken iyi dersin Galatasaraydan bir şey olmaz dersin hakem kararlarını yorumlarken yanlı olursun ama böyle bir şey yapmak cidden tarifi mümkün bir şey değil ne insanlar var bu dünyada işte ben bunların cocuğuna acıyorum böyle bir babanın oğlu nasıl bir insan olur ülkesine nasıl faydalı bir birey olur cidden ne desek boş yaa yazık kısacası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt